Queen Project

The Miracle
vr 28 mrt en za 29 mrt
28 mrt
en
29 mrt

 Ervaar de magie van Queen als nooit tevoren! 

De creativiteit van Queen krijgt een muzikaal standbeeld met dit concert door 5 artiesten, een immens rockkoor van zo’n 200 stemmen en een band! Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol adembenemende solo’s, ontroerende duetten, verrassende koorarrangementen en samenstellingen. Deze voorstelling is een eerbetoon aan de veelzijdige, muzikale erfenis van Queen. 

Kaarten kunnen niet retour. Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling. 

Onderdeel van

Het grootste Queen Projectkoor van Nederland 
Bohemian Rhapsody, Bicycle Race, Love Of My Life, Somebody To Love, Under Pressure, You Take My Breath Away, One Vision, The Miracle, We Are The Champions en nog veel meer. De bekende Queen klassiekers in afwisselende koorarrangementen gezongen door het grootste Queen Projectkoor van Nederland zullen je zeker verrassen! Tel daarbij de creatieve, muzikale solo’s en duetten van de solisten bij op en je hebt een theaterconcert zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt! Mis dit unieke concert niet en beleef The Miracle
 
Queen Project Band 
Het spektakel wordt ondersteund door een geweldige Queen Project Band van jonge, bruisende, muzikale talenten. Het geheel staat onder leiding van dirigent en pianist Lars Mulder. 

credits

Christian Jongedijk, (o.a. bekend van Musical De Tocht), Sander Metz, Rene de Jong, Tjitske Mulder en Willemien Zwart (o.a. Una Voce Particolare en Opera Spanga

www.queenproject.nl