Open Huis, iedereen is welkom!

rondleidingen, workshops, entertainment en meer

Op zaterdag 24 september van 13.00 tot 17.00 uur is het Open Huis van De Lawei. De deuren van De Lawei staan dan wagenwijd open. Altijd al nieuwsgierig geweest naar het programma en/of het gebouw van De Lawei? Kom dan vooral langs! Het programma is gratis en je hoeft je nergens voor aan te melden, wandel gewoon binnen. 

Rondleiding in De Lawei
Als je in De Lawei komt, kom je natuurlijk niet zo snel achter de schermen. Benieuwd hoe het er nou uitziet achter het doek? Wandel dan mee met de rondleiding door De Lawei. Van 13.00 tot 17.00 uur vertrekken er meerdere rondleidingen per uur. Tijdens jouw bezoek aan De Lawei kan je genieten van lekkers uit de keuken.
Workshops
Tijdens het Open Huis kan je proeven van de cursussen die er komend seizoen te volgen zijn in De Lawei. Docenten geven een voorproefje van hun cursus en wie weet heb jij jouw nieuwe hobby gevonden. De cursussen waarvan je kan proeven zijn onder andere een workshop Tai Chi, mediteren, drummen en cello of contrabas. Daarnaast treden er enkele lokale orkesten van SmelneKlank op.
Expositie Verstilde Beweging
Op 24 september wordt de nieuwe expositie geopend. Ga je naar het Open Huis? Dan mag je als eerste komen kijken bij de expositie Verstilde Beweging van de Groninger kunstkring De Ploeg. Vijftien kunstenaars tonen er zo’n 50 werken die heel divers van techniek en onderwerp zijn. Ieder voor zich geven zij een persoonlijke invulling aan het thema.
Entertainment voor kids
Voor de kleintjes is er een leuke speelhoek ingericht. Met o.a. een verkleedhoek, kleurplaten en een sjoelbak. Samen met knutselaar Gertrud kan er geknutseld worden.
Welke voorstelling past bij jou?
Het theateraanbod van De Lawei is groot. Ga je voor avontuurlijk, beeldend, multidisciplinair of vernieuwend theater? Onze adviseurs staan voor je klaar tijdens het Open Huis om je te helpen met het uitkiezen van een voorstelling die bij je past.
Zoek & win
Doe mee! Aanstaande zaterdag hebben wij tijdens het Open Huis een leuke zoek & win actie voor de bezoekers. Kijk goed om je heen, want in één van de openbare ruimtes van De Lawei is er een waardebon verstopt. Mocht je de waardebon vinden dan heb jij een voorstelling naar keuze gewonnen. M.u.v. de familievoorstelling en verhuringen. Bestellen voor 1 nov.