2-inch

jouw evenement in De Lawei?

Wil je een groot of klein evenement organiseren, waarbij gastvrijheid, creativiteit, vernieuwing en eigenzinnigheid centraal staan? Kom dan naar De Lawei! Onze afdeling staat voor je klaar om al jouw ideeën te realiseren. Daarbij laten we je eigen stempel absoluut niet ontbreken.

Wij zorgen voor maatwerk qua ruimte, horeca, voorzieningen en techniek, dit alles met aandacht voor duurzaamheid. Want als alles goed is geregeld, gaat alle focus naar waar het echt om draait: jouw verhaal. Door de theatrale sfeer staat jouw evenement altijd in de spotlights.

Wij zijn genomineerd voor de Beste evenementen locatie van het jaar 2024! Vanaf 1 september is het mogelijk op ons te stemmen.               

                                                                                

2-inch
Je kunt het zo gek niet bedenken, wij organiseren het voor jouw evenement
✔ Jarenlange professionele ervaring ✔ Hoogstaande theatertechniek ✔ We denken creatief met je mee ✔ Unieke en inspirerende locatie ✔ Zelfvoorzienend op het gebied van horeca ✔ Aandacht voor duurzaamheid

Reviews van onze organisatoren

2-inch
Alles is mogelijk, ook waar je zelf nog niet aan hebt gedacht
✔ Theaterzalen, een filmzaal, multifunctionele foyers, een restaurant, een theatercafé en diverse vergader- en workshopruimtes ✔ Meer dan twintig sub ruimtes ✔ De perfecte ambiance voor jouw symposium, congres, personeelsfeest of vergadering ✔ Samen op zoek naar de ruimte die het best past ✔ Live, online of hybride

Contactformulier

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct