jouw evenement in De Lawei?

Wil je een grote of kleine bijeenkomst organiseren, waarbij gastvrijheid, creativiteit, vernieuwing en eigenzinnigheid centraal staan? Kom dan naar De Lawei! Onze afdeling evenementen helpt je graag om al jouw ideeën te realiseren. Daarbij laten we je eigen stempel absoluut niet ontbreken.

In onze schouwburg zijn verschillende ruimtes die we allemaal kunnen inzetten voor jouw bijeenkomst. Er zijn theaterzalen, een filmzaal, multifunctionele foyers en diverse workshopruimtes. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw evenement is, je kunt bij ons terecht. De Lawei biedt de perfecte ambiance voor jouw symposium, congres, personeelsfeest of vergadering. Daarbij verzorgt onze eigen horeca-afdeling de drankjes en versnaperingen tot in de puntjes. Dankzij onze theatertechniek ziet jouw bijeenkomst er bijzonder en professioneel uit.

Van intake tot evaluatie is het een feest om te werken met en in De Lawei. Gastvrij, geweldig creatief in het ontwerp en flexibel in de uitvoering van ons evenement Inclusief Ondernemen op 12 april jl. Samenwerken zonder grenzen om het beste resultaat te halen, maakt dat je als organisator, gast en deelnemer ook het beste uit jezelf haalt! Daarmee werd ons evenement nog beter en mooier dan verwacht! - Evert Bossema, projectleider Actieplan Human Capital Gemeente Smallingerland

De afdeling evenementen is gewend om maatwerk te leveren. Deel jouw ideeën met ons en we denken graag met je mee. Samen organiseren we een evenement waar mensen nog lang over napraten. Blader eens door de mogelijkheden of neem gerust meteen contact op.

Duurzaamheid

De Lawei is in het bezit van Green Key Goud. Hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. De Lawei is zich bewust van de invloed van onze evenementen op de omgeving en de maatschappij. Hierin willen we zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doen wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten.

Om dit te realiseren maken we bewuste keuzes en zoeken we een balans tussen mensen, planeet en resultaat. Alle maatregelen om dit te bereiken vind je in onze MVO-verklaring.

Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Er bijna 800 zonnepanelen op ons dak liggen
  • De helft van onze verwarming komt uit een WKO (warmte- en koude opslag)
  • We een ruime keuze aan vegetarische en veganistische gerechten serveren en we waar mogelijk is onze producten uit de regio betrekken
  • Onze seizoensbrochure wordt gedrukt op gecertificeerd FSC papier

Bijvoorbeeld benieuwd wat kopjes koffie en oesterzwammen met elkaar te maken hebben? En naar alle mogelijkheden van ons gebouw? Bekijk hier de video.

_