zalen & ruimtes

In De Lawei zijn kleine en grote zalen te huur voor diverse doeleinden. Met elkaar gaan we op zoek naar de ruimte die het best past bij jouw bijeenkomst. De Lawei heeft drie theaterzalen, drie foyers, een multimediazaal, een speciale conferentiezaal, een restaurant, een theatercafé, diverse vergaderruimtes en meer dan 10 workshopruimtes. Kortom, je kunt kiezen uit heel veel verschillende ruimtes. We weten zeker dat er een plek is die past bij jouw seminar, congres, feest of lezing.
    

onze zalen

Grote zaal 

De grote zaal van De Lawei is een moderne zaal met een professionele uitstraling. Het podium in deze zaal is 300m2 en er is ruimte voor 905 personen. In deze ruimte hebben we al vele, prachtige voorstellingen uit binnen- en buitenland te gast gehad. Het is een moderne theaterzaal met gloednieuwe, comfortabele stoelen. Je kunt de ruimte huren voor een grootschalig evenement. Dankzij de geavanceerde techniek in deze zaal zijn de mogelijkheden oneindig. We bespreken het graag met je.

Informeer naar de zaaltarieven of raadpleeg de technische specificaties.

Roel Oostrazaal

De Roel Oostrazaal is een moderne theaterzaal met 474 comfortabele stoelen. Het is de perfecte locatie voor een klein congres, een (zakelijke) bijeenkomst of een presentatie. Deze ruimte is geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Met een gordijn creëren we namelijk eenvoudig een intiemere ruimte. De zaal biedt dan nog steeds ruimte aan 200 personen. 

Informeer naar de zaaltarieven of raadpleeg de technische specificaties.

Kleine zaal

De kleine zaal heeft een oppervlakte van 375 m2 en een 'vlakke vloerzaal' met inschuifbare tribune. In deze zaal zijn standaard 220 zitplaatsen. Door de tribune in te schuiven, creëren we plaats voor 500 personen. Daarmee zijn er in de kleine zaal verschillende opstellingen mogelijk. De ramen zorgen voor daglicht, maar indien gewenst verduisteren we de ruimte. Deze zaal is uitermate geschikt voor voorstellingen, presentaties, recepties, (thema)feesten, borrels of workshops.

Informeer naar de zaaltarieven of raadpleeg de technische specificaties.

Rutger Hauerzaal

De Rutger Hauerzaal is de filmzaal van De Lawei. Deze zaal heeft 110 zitplaatsen. Deze zaal is multifunctioneel, zodat je hier niet alleen films kunt kijken. De ruimte is namelijk ideaal voor allerlei bijeenkomsten. De Rutger Hauerzaal is een geschikte ruimte voor een presentatie, lezing, persconferenties of kleinschalig congres. Dankzij de moderne audiovisuele middelen in deze zaal, ziet jouw bijeenkomst er absoluut professioneel uit.

Informeer naar de zaaltarieven of raadpleeg de technische specificaties.

Foyers en kleinere ruimtes

Studio

De studio heeft een oppervlakte van 144 m2 en is geschikt voor 100-150 personen. Deze ruimte heeft een rustige ligging, waar je ongestoord kunt vergaderen. Dankzij de prachtige glazen wand is er veel natuurlijk daglicht en een fijn uitzicht. De studio is gelegen op de derde verdieping en is te bereiken met de lift. Overdag is er volop licht, zodat het een prettige werkruimte is, maar de zaal kan ook (volledig) verduisterd worden. De studio is perfect voor kleinere bijeenkomsten, een borrel of een zakelijke sessie.

Informeer naar de zaaltarieven of raadpleeg de technische specificaties.

1e en 2e kamer

Naast de hierboven genoemde grote zalen, zijn er in De Lawei kleinere ruimtes te huur. Deze zijn van alle gemakken voorzien. Het maakt De Lawei een ideale vergaderplek op een centrale locatie in Noord-Nederland. 

De 1e kamer biedt ruimte aan maximaal 18 personen. Middenin de ruimte staat een robuuste eikenhouten tafel met 18 comfortabele stoelen. De vergaderzaal beschikt over de nieuwste techniek voor jouw presentaties. Bovendien heeft deze ruimte een eigen bar en lounge, waar je alles zelf kunt regelen. Het is een hypermoderne en hightech vergaderlocatie.

De 2e kamer is met 81m2 vergelijkbaar met de 1e kamer. Omdat we de 2e kamer flexibel kunnen inrichten, is hier plek voor 25-70 personen. Deze ruimte is perfect voor een kleinschalige bijeenkomst of een besloten vergadering. Het is een rustige locatie met fraaie ramen, die zorgen voor prettig licht.

Bij de 2e kamer verhuren wij standaard een foyer waarin we alle horecavoorzieningen, zoals koffie/thee en lekkernijen, aanbieden. Wij verzorgen de catering tot in detail, zodat jouw gasten voor en na de bijeenkomst van alle gemakken zijn voorzien.

Informeer naar de zaaltarieven of raadpleeg de technische specificaties.

Livestreamen in De Lawei

Het livestreamen van (hybride) evenementen, webinars en online vergaderingen is allemaal mogelijk in De Lawei. 

Er bestaan verschillende streamingpakketten waaruit je kan kiezen, daarnaast kan je zoals je gewend bent ook voor maatwerk bij ons terecht. Wij verzorgen alles: van prachtige settingen, aankleding tot licht en geluid. We hebben meerdere evenementen in samenwerking met onze opdrachtgevers succesvol georganiseerd. Mooie onderwerpen zoals inclusiviteit, zorg en ondernemen. 

zie je het al zitten?

Informeer naar de zaaltarieven of ontdek de verschillende vergaderarrangementen. Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen om (vrijblijvend) samen met ons jouw ideeën uit te werken.