plenaire sessies

Zoek je de beste locatie van het Noorden voor jouw congres, seminar of symposium? Kies dan voor De Lawei in Drachten. Centraal gelegen in Noord-Nederland en goed bereikbaar. Kortom: de ideale plek voor jouw evenement. De Lawei heeft meerdere (theater)zalen en foyers die geschikt zijn voor grootse bijeenkomsten. Wij zorgen voor maatwerk qua ruimte, voorzieningen en techniek met aandacht voor duurzaamheid. Want als alles goed is geregeld, gaat alle focus naar waar het echt om draait: jouw verhaal.
    

onze zalen

grote zaal

In de grote zaal is een groot podium en ruimte voor iets meer dan 900 mensen. Daarmee is de ruimte perfect voor grote, landelijke congressen en symposia. In september 2015 organiseerden we in deze zaal bijvoorbeeld de eerste editie van het bekende TEDx congres. De grote zaal is van alle gemakken voorzien, zowel qua comfort als qua techniek.

Roel Oostrazaal

De Roel Oostrazaal biedt plaats aan 474 personen en heeft een zeer ruime uitstraling. Daarmee is deze zaal heel geschikt voor kleinere congressen en seminars. Wij verzorgen de techniek en alle nodige voorzieningen. De Roel Oostrazaal is precies wat je zoekt voor een lezing, presentatie of kleinschalige ontmoeting. 

kleine zaal

De kleine zaal is een flexibele 'vlakke vloerzaal' van 375 m2 met inschuifbare tribune. Mét tribune is hier plaats voor 220 personen. Als we de tribune inschuiven, passen er 500 gasten in de zaal. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Dankzij de ramen is er overdag veel licht, maar het is mogelijk de zaal te verduisteren. Deze ruimte is perfect voor voorstellingen, presentaties, recepties, (thema)feesten, borrels of workshops.

Rutger Hauerzaal

De Rutger Hauerzaal is onze filmzaal, die plaats biedt aan 110 personen. Deze zaal heeft alle moderne audiovisuele middelen om een kleinschalig congres - evenals presentaties en lezingen - tot een succes te maken. Uiteraard regelen wij alles eromheen. Wil jij iets interessants delen en is je groep niet al te groot? Reserveer dan de Rutger Hauerzaal.

zie je het al zitten?

Neem gerust contact met ons op! We denken graag met je mee om van jouw evenement een succes te maken. Bekijk alvast de zaaltarieven of raadpleeg de technische specificaties van de zalen.


terug naar overzicht