horeca en theaterarrangementen

Op het gebied van horeca is De Lawei helemaal zelfvoorzienend. Daardoor kunnen we garanderen dat je bij ons alleen de beste kwaliteit krijgt. Wij regelen verse producten en gerechten en zorgen voor een mooie, verzorgde presentatie. In onze eigen keuken bedenken onze eigen koks voor elke bijeenkomst, groot of klein, volledig verzorgde catering die aansluit bij jouw wensen.
    

De mogelijkheden zijn bijna oneindig; van lunches tot borrels en van volledig verzorgde diners tot culinaire hoogstandjes. Ons horecapersoneel zorgt ervoor dat je niets tekortkomt. Niet qua eten & drinken, maar evenmin qua aandacht. Natuurlijk overleggen we samen over de cateringwensen voor jouw bijeenkomst. Mochten er dieetwensen zijn, geef ze dan door. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan meegenieten!

Aandacht voor duurzaamheid? bekijk de review van Festival B.
    

Theaterarrangementen

De Lawei is de plek bij uitstek om je zakelijke of privérelaties te trakteren op een onvergetelijke avond. We vinden het een uitdaging om samen met jou een geweldige dag en/of avond te organiseren voor je personeel, familie of vrienden. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw gezelschap is, wij zorgen ervoor dat de ruimte past qua sfeer en voorzieningen. Natuurlijk zorgen wij daarbij voor genoeg lekkere hapjes en drankjes.

We hebben fantastische ideeën voor je. Kies bijvoorbeeld een driegangendiner, gevolgd door een prachtige voorstelling. Of ga voor een echt Fries Noflik-arrangement. Daarbij krijg je een warm welkom met koffie of thee en bezoek je daarna een voorstelling. In de pauze of na afloop staat er een heerlijk hapje en drankje voor je klaar. Je kunt daarnaast kiezen voor een combinatie van diner, voorstelling en borrel. Er zijn allerlei mogelijkheden. 

Naast deze kleinschalige arrangementen denken we graag met je mee over een te gek themafeest of een ander volledig verzorgd theaterarrangement op maat.

Duurzaamheid

De Lawei is in het bezit van Green Key Goud. Hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. De Lawei is zich bewust van de invloed van onze evenementen op de omgeving en de maatschappij. Hierin willen we zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doen wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten.

Om dit te realiseren maken we bewuste keuzes en zoeken we een balans tussen mensen, planeet en resultaat. Alle maatregelen om dit te bereiken vind je in onze MVO-verklaring.

Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Er bijna 800 zonnepanelen op ons dak liggen
  • De helft van onze verwarming komt uit een WKO (warmte- en koude opslag)
  • We een ruime keuze aan vegetarische en veganistische gerechten serveren en we waar mogelijk is onze producten uit de regio betrekken
  • Onze seizoensbrochure wordt gedrukt op gecertificeerd FSC papier

Bijvoorbeeld benieuwd wat kopjes koffie en oesterzwammen met elkaar te maken hebben? En naar alle mogelijkheden van ons gebouw? Bekijk hier de video.