jouw feest in De Lawei!

    
Organiseer jij binnenkort een feest en zoek je een spetterende locatie? Schouwburg De Lawei in Drachten is de ideale plek voor jouw gezellige borrel of grote (bedrijfs)feest. Wij maken jouw feest tot een succes. In De Lawei vind je veelzijdige zalen en gezellige foyers. Hier creëren we altijd precies de juiste sfeer, wat de omvang van jouw gezelschap ook is.
    

onze foyers

foyer grote zaal    

De foyer bij de grote zaal heeft een oppervlakte van 625m2 en is daarmee onze grootste foyer. Hier is ruimte voor 1000 staanplaatsen en 400 zitplaatsen. Daarnaast is er plek voor gezellige stands of foodtrucks. In deze foyer is een bar, voorzien van alle gemakken. Het plafond van deze ruimte ziet er industrieel uit en bevat prachtige Philips-lampen. Hiermee regelen we de verlichting voor elke gewenste sfeer. We kunnen ze voor je dimmen of laten knipperen, in overleg is van alles mogelijk.

In de foyer bij de grote zaal kun je tevens de gasten voor jouw evenement ontvangen als deze in de grote zaal plaatsvindt. Het is de ultieme plek voor een spetterende borrel om je bijeenkomst op gepaste wijze buiten de zaal af te sluiten. Zoek je een sfeervolle, maar toch ruimtelijke locatie voor je congres, personeelsfeest of ontbijt-, lunch- of dinerbuffet? Kies dan de foyer bij de grote zaal.

foyer Roel Oostrazaal

De foyer bij de Roel Oostrazaal heeft ruimte voor 200 personen en ligt direct naast de Roel Oostrazaal. Deze smalle, sfeervolle foyer ligt direct boven de entree van Schouwburg De Lawei. Via de glazen wand heb je een prachtig uitzicht over het Laweiplein. Deze sfeervolle ruimte is uitermate geschikt als ontvangstruimte en perfect voor een gezellige borrel na je bijeenkomst in de zaal.

foyer kleine zaal

De foyer bij de kleine zaal ligt boven de entree aan de Reidingweg. In deze ruimte, die grenst aan de kleine zaal, is plaats voor 250 gasten. Dankzij de glazen wand is het een fijne, lichte ruimte met veel sfeer voor een geslaagd feest. Wij denken graag met je mee over de aankleding.

enthousiast geworden?

Hebben we jou overtuigd van de vele mogelijkheden voor een feest in De Lawei? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op. Dan denken we graag met je mee! 

Bekijk hier alvast de huurtarieven.