vergaderen in De Lawei

    
Jij bent op zoek naar een geschikte vergaderlocatie. Heb je weleens aan De Lawei gedacht? De Lawei is meer dan een theater, filmhuis of plek om lekker te eten. Wij hebben namelijk diverse ruimtes die geschikt zijn voor vergaderen en zakelijke ontmoetingen. Daarbij zorgen wij voor de passende context bij jouw presentatie of overleg.
     

geschikte ruimtes

studio

De studio heeft een oppervlakte van 144 m2 en er passen 100 - 150 personen in. De studio heeft een glazen wand, die veel daglicht binnenlaat. Bovendien ligt deze heerlijke, lichte ruimte op een rustige locatie. Dat maakt de ruimte heel geschikt voor vergaderingen en kleinschalige bijeenkomsten. Het is bovendien een fantastische plek voor een borrel of kleine plenaire sessie.

1e kamer

De 1e kamer is een ingerichte vergaderkamer met ruimte voor maximaal 18 personen. Deze plek is uitermate geschikt voor een rustige en ongestoorde vergadering. In de 1e kamer vind je alle denkbare gemakken, zoals een massief eikenhouten tafel met 18 comfortabele stoelen en een eigen bar en lounge. Hier kun je ongestoord vergaderen. Bovendien staat de nieuwste techniek in deze ruimte tot je beschikking.

2e kamer

De 2e kamer is perfect voor kleinschalige bijeenkomsten. In deze ruimte van 81m2 passen 25 - 70 personen. Deze ruimte is geschikt voor een kleinere samenkomst of besloten vergadering. Het is een rustige ruimte met veel ramen, waardoor prettig daglicht binnenkomt. Zoek jij een ruimte voor vergaderingen, kleinere bijeenkomsten, een borrel of een workshop? Dan heb je gevonden wat je zocht.

Standaard verhuren wij bij de 2e kamer een foyer. In deze foyer bieden wij alle horecavoorzieningen aan, zoals koffie/thee en lekkernijen. Wij regelen alles, zodat jouw gasten voor en na de bijeenkomst van alle gemakken zijn voorzien.

Bekijk ook onze fijne vergaderarrangementen.