voordeelpassen

kleinezaalkaart 

Al jaren een groot succes is onze kleinezaalkaart. Met deze kaart kun je regelmatig een voorstelling in onze kleine zaal bezoeken. De kleine zaal zit vol verrassingen, avontuur en eigenzinnigheid. Met de Stormavonden en meer…

Voor € 150,- per seizoen* ontdek je de mooiste voorstellingen in de kleine zaal. Elke maand ontvang je per mail het overzicht van de voorstellingen die zijn geselecteerd voor de kleinezaalkaart. Wel altijd even reserveren, anders kunnen wij je geen plekje garanderen. De kleinezaalkaart is persoonsgebonden en gereserveerde kaarten zijn niet overdraagbaar.

De kleinezaalkaart kost €150,- en is geldig voor het seizoen 2023/2024. 

Koop hier je kleinezaalkaart.

* Met ingang van 1 september 2023 is het pauzedrankje bij de kleine zaalvoorstellingen niet meer inbegrepen.

Wees er snel bij, op = op. De kleinezaalkaart is te koop tot 1 oktober 2023.

filmpas

Altijd met korting naar de film? Dat kan met De Lawei filmpas!

Voor € 10,- per seizoen (na 1 maart 2024 €5,-) is De Lawei filmpas te koop. Een filmkaartje* kost dan slechts €8,- i.p.v. € 10,-. De filmpas is geldig tot en met het einde van het seizoen en te koop aan de kassa van De Lawei of via de website.  Koop hier je filmpas. Een overzicht van de films die er op dit moment draaien, vind je hier.

Maak je film bezoek compleet met een plate en een drankje in theatercafé Hopper of kom twee keer per maand gezellig lunchen tijdens de lunchfilm. Klik hier voor de mogelijkheden of reserveer een arrangement bij het bestellen van je filmkaartje.

* Enkel geldig voor de normale filmprogrammering, bij filmspecials kan er geen filmpas gebruikt worden. De filmpas is persoonsgebonden, met de filmpas kun je één filmkaartje met €2,- korting per filmbezoek kopen.

Voor een donnie naar het theater met WEI!

Ben je tussen de 14 en 29 jaar? Dan kun je voor maar €10,- naar een speciaal geselecteerd aantal voorstellingen in De Lawei. Ons jongerenpanel van de Theaterkijkers maakt elke maand een selectie van de meest toffe, gekke, must-see voorstellingen uit ons grote aanbod. Cabaret, muziek, toneel, dans, show het kan van alles zijn. Laat je verrassen en ontdek hoe leuk een avondje theater kan zijn!

Leuk en aardig allemaal, maar hoe krijg ik die korting? Klik hier.

theaterkijkers 

Vind je het leuk om naar het theater te gaan en zou je best meer voorstellingen willen zien? Word dan Theaterkijker! Samen met andere jonge mensen (tussen de 15 en 25 jaar) bezoek je iedere maand een aantal voorstellingen in De Lawei. Na afloop horen we graag wat je ervan vindt.

hoe werkt het?

Als Theaterkijker krijg je vrijkaartjes voor voorstellingen. In ruil daarvoor geef je ons feedback en vragen we je je mening te delen over de voorstelling. Een paar keer per jaar komen we samen om in gesprek te gaan met acteurs van een gezelschap of bijvoorbeeld een workshop te volgen. Ook denk je mee over met onze marketingafdeling over hoe we jonge mensen enthousiast kunnen maken voor theater. 

meer informatie en aanmelden

theaterkijkers@lawei.nl

CJP pas

Met de CJP Pas krijg je toegang tot een mix van kunst, theater en muziek. Beleef sprankelende voorstellingen, betoverende dansshows en intieme concerten. Na een voorstelling kun je gezellig borrelen in het theatercafé Hopper. Met de CJP kaart krijg je leuke kortingen op geselecteerde voorstellingen en het filmaanbod van De Lawei. Bij de voorstelling staat aangegeven hoe hoog de korting is met een CJP pas.  

biebpas

Als lid van de bieb krijg je kortingen en extraatjes op diverse uitjes in Friesland en zo ook bij De Lawei! Als lid van de bieb krijg je €2,50 korting op een geselecteerd aanbod van onze voorstellingen. Deze voorstellingen zijn gebasseerd of geïnspireerd op een boek. Zo kun je bij de bibliotheek het boek lezen en bij De Lawei de voorstelling kijken. Kijk ook eens op www.biebpas.frl, hier staan alle voordelen in Friesland voor je verzameld op één website.

Biebpas.frl is een samenwerking tussen alle Friese Bibliotheken. Iedereen met een Bibliotheekpas kan van de voordelen genieten aangesloten partners. Je kunt gebruik maken van de korting op vertoon van je pas aan onze kassa of door gebruik te maken van de speciale actiecode bij reservering via onze website.