voordeelpassen

kleinezaalkaart 

Al jaren een groot succes is onze kleinezaalkaart. Met deze kaart kun je regelmatig een voorstelling in onze kleine zaal bezoeken. De kleine zaal zit vol verrassingen, avontuur en eigenzinnigheid. Met de stormavonden en nóg meer…

Voor € 150,- per seizoen ontdek je de mooiste voorstellingen in de kleine zaal. Elke maand ontvang je per mail het overzicht van de voorstellingen die zijn geselecteerd voor de kleinezaalkaart. Wel altijd even reserveren, anders kunnen wij je geen plekje garanderen. Ben je zelf verhinderd? Geen probleem, geef je kaartje voor de voorstelling gerust aan iemand anders. De kleinezaalkaart is namelijk niet persoonsgebonden. De kleinezaalkaart kost €150,- en is geldig voor het seizoen 2022/2023. 

Koop hier je kleinezaalkaart.

Wees er snel bij, op = op. De kleinezaalkaart is te koop tot 1 oktober 2022.

filmpas

Altijd met korting naar de film? Dat kan met De Lawei filmpas!
Voor € 15,- per seizoen (na 1 maart 2023 €7,50) is de Lawei filmpas te koop. Een filmkaartje kost dan slechts € 7,50,- i.p.v. € 9,50,-. De filmpas is geldig tot en met het einde van het seizoen en te koop aan de kassa van De Lawei of via de website. Koop hier je filmpas. Een overzicht van de films die er op dit moment draaien, vind je hier.

Maak je film bezoek compleet met een plate en een drankje in theatercafé Hopper of kom twee keer per maand gezellig lunchen tijdens de lunchfilm. Klik hier voor de mogelijkheden.

jong en voordelig pas

Voor een donnie naar het theater!

Ben je tussen de 14 en 23 jaar? Dan kan je voor maar €10,- naar een speciaal geselecteerd aantal voorstellingen in De Lawei. Ons jongerenpanel van de Theaterkijkers maakt elke maand een selectie van de meest toffe, gekke, must-see voorstellingen uit ons grote aanbod. Cabaret, muziek, toneel, dans, show het kan van alles zijn. Laat je verrassen en ontdek hoe leuk een avondje theater kan zijn! Bestel de pas hier.

                                                                                                                                                                 

theaterkijkers 

Vind je het tof om naar het theater te gaan en zou je best meer voorstellingen willen zien? Word dan theaterkijker! Samen met andere jonge gasten (tussen de 15 en 25 jaar) bezoek je iedere maand een aantal toneelvoorstellingen in De Lawei. Na afloop horen we graag wat je ervan vond.

hoe werkt het?

Als theaterkijker krijg je vrijkaartjes voor voorstellingen. In ruil daarvoor geef je ons feedback en vragen we je je mening te delen over de voorstelling. Een paar keer per jaar komen we samen om in gesprek te gaan met acteurs van een gezelschap of bijvoorbeeld een workshop vloggen te volgen. Ook denk je mee over met onze marketingafdeling over hoe we jonge mensen enthousiast kunnen maken voor theater. Zo mag je premières van voorstellingen elders in het land bezoeken en daar een videoverslag van maken voor onze social media kanalen.

meer informatie en aanmelden

theaterkijkers@lawei.nl

cjp-pas

Voor de jeugd zijn er enkele voordelen die De Lawei aanbiedt. Voor de voorstellingen die geschikt zijn voor jeugd wordt de CJP/jongerenprijs aangeboden. Deze prijs geldt zowel voor kinderen als voor jongeren tot en met 18 jaar (tenzij anders aangegeven) of voor gasten tot 30 jaar die in het bezit zijn van het cultureel Jongeren Paspoort (CJP-pas). Let op: lang niet alle voorstellingen en concerten zijn geschikt voor kinderen.

biebpas

Als lid van de bibliotheek kun je gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van cultuur, recreatie, educatie, sport & wellness en natuur in Friesland. Op vertoon van je biebpas ontvang je verschillende voordelen bij onze aangesloten partners, van korting tot een gratis kopje koffie. Op www.biebpas.frl hebben staan alle voordelen in Friesland voor je verzameld op één website.

Biebpas.frl is een samenwerking tussen alle Friese Bibliotheken. Iedereen met een Bibliotheekpas kan van de voordelen genieten aangesloten partners. Je kunt gebruik maken van de korting op vertoon van je pas aan onze kassa of door gebruik te maken van de speciale actiecode bij reservering via onze website.