voordeelpassen

kleinezaalkaart 

Al jaren een groot succes is onze kleinezaalkaart. Met deze kaart kun je regelmatig een voorstelling in onze kleine zaal bezoeken. De kleine zaal zit vol verrassingen, avontuur en eigenzinnigheid. Laat je verrassen in de kleine zaal...

Voor € 187,50,- per seizoen (incl. drankje) ontdek je de mooiste voorstellingen in de kleine zaal. Elke maand ontvang je per mail het overzicht van de voorstellingen die zijn geselecteerd voor de kleinezaalkaart. Wel altijd even reserveren, anders kunnen wij je geen plekje garanderen. De kleinezaalkaart is persoonsgebonden en gereserveerde kaarten zijn niet overdraagbaar.

De kleinezaalkaart kost €187,50,- en is geldig voor het seizoen 2024/2025. 

Wees er snel bij, op = op. De kleinezaalkaart is te koop tot 1 oktober 2024.

Kleinezaalkaart - 2024 - 2025

Een extra kleinezaalkaart aanvragen? Rond deze bestelling af en boek nogmaals.

filmclub

Altijd met korting naar de film? Dat kan als lid van de Filmclub!

Voor € 15,- per seizoen (na 1 maart 2025 €7,50,-) kan je lid worden van onze Filmclub**. Een filmkaartje* kost dan slechts €8,- i.p.v. € 10,-. Naast deze korting krijg je toegang tot speciale voorpremières en leuke passende randprogrammering. Een overzicht van de films die er op dit moment draaien, vind je hier.

Maak je film bezoek compleet met een plate en een drankje in theatercafé Hopper of kom twee keer per maand gezellig lunchen tijdens de lunchfilm. Klik hier voor de mogelijkheden of reserveer een arrangement bij het bestellen van je filmkaartje.

* Enkel geldig voor de normale filmprogrammering, bij filmspecials kan er geen Filmclub pas gebruikt worden. De Filmclub pas is persoonsgebonden, met de Filmclub pas kun je één filmkaartje met €2,- korting per filmbezoek kopen.

** Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, je kunt per seizoen instappen. Je filmclub lidmaatschap is per theaterseizoen geldig, ongeacht maand van instappen. De incasso vindt jaarlijks plaats in de maand september. Het is een persoonlijk lidmaatschap. Lidmaatschap opzeggen? Dit kan uitsluitend per e-mail via info@lawei.nl. Doe dit vóór 1 april 2025. 

Filmclub

Voor een donnie naar het theater met WEI!

Ben je klaar voor wat actie na het eindeloze scrollen op Netflix? Of zoek je gewoon een goed excuus om de afwas te laten staan? Kom dan voor maar een tientje genieten van een speciaal geselecteerd aantal voorstellingen in De Lawei!

Elke maand wordt er een selectie gemaakt van de leukste voorstellingen uit ons grote aanbod. Ben je tussen de 14 en 29 jaar, dan kan je je gratis aanmelden voor WEI. Komt dat even goed uit als je stufi alweer op is. Zing mee alsof niemand luistert, val van je stoel van het lachen en kijk je ogen uit; alle soorten voorstellingen komen voorbij. Wie neem jij mee tijdens zo’n lekker avondje uit?

WEI

theaterkijkers 

Vind je het leuk om naar het theater te gaan en zou je best meer voorstellingen willen zien? Word dan Theaterkijker! Samen met andere jonge mensen (tussen de 15 en 25 jaar) bezoek je iedere maand een aantal voorstellingen in De Lawei. Na afloop horen we graag wat je ervan vindt.

hoe werkt het?

Als Theaterkijker krijg je vrijkaartjes voor voorstellingen. In ruil daarvoor geef je ons feedback en vragen we je je mening te delen over de voorstelling. Een paar keer per jaar komen we samen om in gesprek te gaan met acteurs van een gezelschap of bijvoorbeeld een workshop te volgen. Ook denk je mee over met onze marketingafdeling over hoe we jonge mensen enthousiast kunnen maken voor theater. 

meer informatie en aanmelden

theaterkijkers@lawei.nl

CJP pas

Met de CJP Pas krijg je toegang tot een mix van kunst, theater en muziek. Beleef sprankelende voorstellingen, betoverende dansshows en intieme concerten. Na een voorstelling kun je gezellig borrelen in het theatercafé Hopper. Met de CJP kaart krijg je leuke kortingen op geselecteerde voorstellingen en het filmaanbod van De Lawei. Bij de voorstelling staat aangegeven hoe hoog de korting is met een CJP pas.  

biebpas

Als lid van de bieb krijg je kortingen en extraatjes op diverse uitjes in Friesland en zo ook bij De Lawei! Als lid van de bieb krijg je €2,50 korting op een geselecteerd aanbod van onze voorstellingen. Deze voorstellingen zijn gebasseerd of geïnspireerd op een boek. Zo kun je bij de bibliotheek het boek lezen en bij De Lawei de voorstelling kijken. Kijk ook eens op www.biebpas.frl, hier staan alle voordelen in Friesland voor je verzameld op één website.

Biebpas.frl is een samenwerking tussen alle Friese Bibliotheken. Iedereen met een Bibliotheekpas kan van de voordelen genieten aangesloten partners. Je kunt gebruik maken van de korting op vertoon van je pas aan onze kassa of door gebruik te maken van de speciale actiecode bij reservering via onze website.