Als eerste bestellen? Word dan Vriend van De Lawei

Nieuw! Als je nu Vriend van De Lawei wordt kun je eerder kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. Dit kan als Vriend al vanaf dinsdag 21 mei vanaf 20.30 uur. Op zaterdag 25 mei start om 12.00 uur de reguliere kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen.

Vriend van De Lawei

Een extra lidmaatschap aanvragen? Boek vast 1 lidmaatschap en neem voor persoonlijke service contact op met de kassa via info@lawei.nl

Door jouw bijdrage steunen we een breed cultureel aanbod, jong talent met projecten zoals ‘Jij in De Lawei’ en onze jaarlijkse kerstmusical. Ook behouden we culturele diversiteit in onze regio.

Voor €30,- per jaar ben je Vriend van De Lawei en:

  • Ontvang je een exemplaar tijdens de Vriendenavond op 21 mei; 
  • toegang tot de exclusieve Vriendenavond op 21 mei;
  • krijg je voorrang in de verkoop bij voorstellingen*;
  • ben je als eerste op de hoogte van nieuw aanbod;
  • ontvang je een vrijkaart voor een bijzondere voorstelling;
  • ontvang je de speciale Vriendennieuwsbrief 4 keer per seizoen.

Voorwaarden
Instappen is mogelijk op elk moment van het jaar. Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. De incasso vindt jaarlijks plaats. Het is een persoonlijk lidmaatschap. Je mag per voorstelling maximaal 6 kaarten bestellen.

*Voorrang in de verkoop is bij enkele voorstellingen niet mogelijk. Dit is afhankelijk van de afspraken met het gezelschap of de artiest. Daarnaast betekent voorrang niet dat kaarten gegarandeerd zijn. Hoewel het je een extra kans biedt, kan het voorkomen dat er meer belangstelling is dan beschikbare kaarten. 

Lidmaatschap opzeggen? Dit kan uitsluitend per e-mail via info@lawei.nl.
Doe dit vóór 1 april 2025.