alle informatie over de kaartverkoop

kaarten kopen

Er kan op verschillende manieren kaarten gekocht worden voor een voorstelling of film. Hieronder laten we je graag kennismaken met de mogelijkheden. 

online bestellen

Via onze website zijn kaarten eenvoudig te bestellen. Maak een account aan, log in en reken online af via iDeal of met een Podiumcadeaukaart.

Wanneer je alle stappen doorlopen hebt, staan de kaarten als e-tickets opgeslagen onder je eigen account. Deze vindt je in Mijn agneda. Daar zijn de kaarten altijd te bekijken en kunnen ze worden opgeslagen en uitgeprint. Ben je in het bezit van een smartphone? Dan is uitprinten niet nodig. De scanners kunnen de barcode van het e-ticket vanaf de telefoon lezen.

tegoedbonnen De Lawei 

Vanaf heden zijn de tegoedbonnen van De Lawei overgezet naar een online tegoed. Als je inlogt op je account op de website kan je zien welk bedrag je open hebt staan. Dit bedrag kan je tijdens het afrekenen van je kaarten gebruiken. Heb je geen account? Dan kan je deze aanmaken via de website of bel met de kassa via 0512-33 50 50 als je hierover vragen hebt.

openingstijden kassa

De kassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en zaterdag van 12.00 - 17.00 uur. We zijn telefonisch bereikbaar op: (0512) 33 50 50.

Is er een voorstelling? Dan zijn wij geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

De receptielijn is bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot sluit via (0512) 33 50 00. Op zaterdag bereikbaar vanaf 12.00 uur tot sluit.

Zijn er educatielessen in De Lawei? Dan is de receptielijn bereikbaar.

Voor overige vragen over de kaartverkoop kan je mailen naar info@lawei.nl.

telefonisch

Onze medewerkers helpen je graag om telefonisch een bestelling te doen. We zijn bereikbaar tijdens de openingstijden van de kassa.  We sturen de kaarten samen met de factuur naar je toe. Voor deze service wordt €3,- administratiekosten gerekend.

Weet waar je koopt! Ga altijd naar de website van de artiest, locatie of organisator.

Vragen over hoe je kaarten bestelt op onze website?
Bekijk hieronder de korte instructievideo!

kaarten annuleren, ruilen en verlies 

annuleren en ruilen

Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden ingeleverd tegen geld. Ben je toch verhinderd, dan bieden we de service om kaarten te ruilen voor een andere voorstelling of voor een online tegoed. Annuleren kan tot 24* uur voor de voorstelling. Je kunt aangeven of je een tegoed op je account wilt ontvangen, of je bestelling wilt omboeken. Voor deze service brengen wij €2,- annulering/ruilingskosten per ticket in rekening. Dit geldt ook wanneer je een andere plaats wilt hebben. Voor kaarten of tegoedbonnen wordt géén geld teruggegeven.

Wil je binnen 24* uur kaarten ruilen, dan is dat dus helaas niet mogelijk. Ook geldt deze service niet voor voorstellingen met het label 'te gast'. Dit betreft ook de concerten van het Noord Nederlands Orkest.

* In verband met de huidige oplopende coronabesmettingen, hebben wij tijdelijk onze voorwaarden wat betreft annuleringen aangepast. Tijdens ons reguliere seizoen is het alleen mogelijk om 48 uur voor aanvang van de voorstelling de kaarten te retourneren. Vanaf woensdag 12 oktober hebben wij dit tijdelijk aangepast naar 24 uur voor aanvang van de voorstelling. 

verlies

Kaarten kunnen opnieuw geprint worden via Mijn Agenda op de website. Dit geldt ook voor de kaarten die gekocht zijn via de kassa. Niet bekend met de procedure? Neem dan contact op met de kassa. Duplicaatkaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa. Deze service kost €1,- per kaart.

uitverkochte voorstellingen

Bij uitverkochte voorstellingen hanteren wij een wachtlijst. Opgave kan via onze website of via de kassa. Vermelding op de wachtlijst geeft geen recht op een toegangsbewijs. Wel krijg je voorrang wanneer gedurende het theaterseizoen wordt besloten een extra voorstelling bij te boeken. 

cadeaubonnen

In De Lawei wordt een aantal (cadeau)bonnen geaccepteerd. Naast De Lawei-tegoedbon, is het bij ons mogelijk de Podiumcadeaukaart in te leveren. De Podiumcadeaukaart wordt zowel bij de kassa als in Hopper geaccepteerd. Ook accepteren wij de VVV-bon en theaterbon. Helaas kan de cultuurkaart niet bij De Lawei verzilverd worden. Je kunt bij ons deze cadeaukaarten ook kopen aan de kassa. Je kunt zelf het tegoed van de kaart bepalen.

Podium Dinerbox, een compleet avondje uit

Geef een complete avond uit met de Podium Cadeaukaart & VVV Dinercheque in één box. Begin je avond in ons theatercafé en restaurant Hopper voor een gezellige borrel of heerlijk hapje eten en ga daarna naar een leuke voorstelling of concert in onze schouwburg. De podiumdinerbox is hier online te koop.

Podiumcadeaukaart

vvv kaart

               

kids

randprogrammering

Bij jeugdtheatervoorstellingen wordt rondom de voorstelling een gratis (knutsel-)activiteit georganiseerd. Zoals kleurplaten maken, maskers knutselen of dieren vouwen. Ook worden er soms workshops georganiseerd door het gezelschap van de betreffende voorstelling. 

leeftijdsindicatie
Bij kinder- en familievoorstellingen staat een minimum leeftijd vermeld. Deze leeftijdsgrens is gebaseerd op de inhoud en de lengte van de voorstelling dat passend is bij een bepaalde leeftijd. Kinderen die te jong zijn, kunnen de voorstelling of het concert vaak niet goed volgen of vinden het te spannend.