Theaterkijkers

Vind je het leuk om naar het theater te gaan en zou je best meer voorstellingen willen zien?

Word dan Theaterkijker! Samen met andere jonge mensen (tussen de 15 en 25 jaar) bezoek je iedere maand gratis een aantal toneelvoorstellingen in De Lawei. Na afloop horen we graag wat je er van vindt. Zo ontdek je op deze manier meer theater én geef je De Lawei waardevolle feedback.

Wat doet een Theaterkijker?

Samen met andere jonge mensen (tussen de 15 en 25 jaar) bezoek je iedere maand een aantal voorstellingen in De Lawei. Na afloop horen we graag wat je ervan vindt. 

Als Theaterkijker krijg je vrijkaartjes voor voorstellingen. In ruil daarvoor geef je ons feedbck en vragen we je mening te delen over de voorstelling. Een paar keer per jaar komen we samen om in gesprek te gaan met acteurs van een gezelschap of bijvoorbeeld een workshop te volgen. Ook denk je met onze marketingafdeling mee over hoe we jonge mensen enthousiast kunnen maken voor theater. 

In de onderstaande vlog laten onze Theaterkijkers zien hoe ze hun bezoek aan de dansvoorstelling LOVE van Club Guy & Roni hebben ervaren. Deze hebben ze geschoten en gemonteerd na een workshop 'In beeld brengen van je theaterervaring' van Dook van Dijck.

Ook Theaterkijker worden?

Hebben we je interesse gewekt, en wil je graag voorstellingen komen bekijken en beoordelen samen met andere jongeren? Meld je dan aan via theaterkijkers@lawei.nl

De Theaterkijkers zijn te volgen via deze Instagram-pagina. Klik op volgen en blijf op de hoogte!

Ervaring als Theaterkijker

Vind je het leuk om ervaringen te lezen? Hieronder lees je wat de Theaterkijkers van nu leuk vinden: 

“Mijn ervaring als Theaterkijker is alleen maar positief. We krijgen zoveel toffe dingen aangeboden! Ik ben echt ontzettend dankbaar voor de vele voorstellingen die ik mag bekijken. En dat niet alleen, ik mag het ook nog met een leuke groep mensen doen waarmee ik na de voorstelling een drankje kan drinken. Dat is Theaterkijkers dan ook voor mij: ongelofelijk veel theaterkijken met een gezellige groep mensen.” - Feya