Congres Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming 3Noord

do 03 okt — 09.30
03 okt
09.30

Vanuit het Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming Drenthe, Friesland en Groningen organiseren we op 3 oktober het congres Toekomstscenario

Het doel van dit congres is om te leren hoe we samen kunnen bijdragen aan een betere zorg rondom veiligheid en kind- en gezinsbescherming. De dag staat in het teken van inspireren, leren en ontmoeten. We zorgen voor een mooi programma met een plenair deel in de ochtend en in de middag verschillende workshops. Er zal voor ieder wat wils zijn. 

Meer info over het Toekomstscenario? Zie programma Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming.

Kaarten kunnen niet retour. Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling. 

Onderdeel van

Ben je zorgprofessional, beleidsmaker, manager of bestuurder werkzaam in het sociaal domein, zorg & veiligheid of onderwijs binnen Drenthe, Friesland of Groningen? Schrijf je dan nu in voor het 3Noord congres Toekomstscenario. De workshops worden op een later moment bekend gemaakt. Je zult dan een link via de mail ontvangen om je voor de workshops in te schrijven. 

Vragen? Stel ze aan toekomstscenario@groningen.nl