Matthijn Buwalda

Sterrenhemel
do 24 okt — 20.00
24 okt
20.00

Met een fonkelnieuw programma staat Matthijn vanaf komend najaar weer in de theaters! Samen met zijn band, zijn nieuwe album Sterrenhemel, een paar geliefde oude liedjes en zijn verhalen trekt hij het land in.

Sterrenhemel is een lichtgevende, muzikale reis. Tussen de liedjes door mijmert Matthijn hardop over het alledaagse leven en alles wat dat zo bijzonder maakt. Ontwapenend, grappig, soms ontroerend, maar ook schaamteloos hoopvol. Want onder de sterrenhemel vindt Matthijn de moed om steeds vaker omhoog te kijken.

Kom een avond naar het theater en geniet samen met Matthijn en zijn band van dit prachtige nieuwe programma. Entreeprijs (vanaf €29,50) is inclusief servicekosten, pauzedrankje en garderobe. Dit jaar zal Matthijn ook te zien zijn in het televisieprogramma Beste Zangers.

Kaarten kunnen niet retour. Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling. 

Onderdeel van