Van der Lei Showproducties

Amilia
za 01 jun — 19.30
01 jun
19.30
  • 01 jun
    19.30
    Grote zaal

Amilia is het magische vervolg op het succes van Amilia’s showteam in Holland’s Got Talent 2023, waar Margje van der Lei met haar acrobaten de finale wisten te bereiken.  De kijkers worden in verschillende, verrassende scénes meegenomen naar de fantasiewereld van het meisje Amilia. Het magische spektakel voert de kijker via acrobatiek, luchtacrobatiek, dans en muziek naar verschillende fantasiewerelden van het meisje Amilia.

Amilia is bij haar Oma op bezoek en brengt wat oude boeken voor haar naar de zolder, waar ze eigenlijk nog nooit is geweest. Nieuwsgierig wandelt ze tussen Oma’s oude, mysterieuze spulletjes en wordt ze verrast door de magie van deze geheimzinnige zolder.

Laat je verrassen en meeslepen in een verhaal vol amusement. Beleef deze voorstelling met vrienden, familie, collega’s of zakelijke relaties. Geniet van deze volwaardige theatershow van Friese bodem! Een uniek concept, dat nooit eerder is vertoond in Friesland.

Op zaterdag 1 juni 2024 om 19.30 uur zal van der Lei showproducties de theatervoorstelling Amilia opvoeren in De Lawei in Drachten.

Onderdeel van