veryverymuch

Tjitske Reidinga

Portret
vr 10 jan — 20.00
10 jan
20.00

Solo over de kracht van fantasie en over alles kunnen zijn.

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs maken. Daarom schreef ze een voorstelling waar ze zelf naartoe zou gaan. En gelukkig gaat ze zelf ook, want als je iets nodig hebt voor je eigen onewomanshow, dan is het wel jezelf. Maar wat is dat eigenlijk, jezelf? Hoe zie je jezelf? Waarom is dat soms zo anders dan hoe anderen je zien? 

Vanwege ziekte is de voorstelling op 4 april helaas geannuleerd. We hebben gelukkig een nieuwe datum gevonden en de voorstelling is verplaatst naar 10 januari 2025. 

Deze en vele andere vragen zullen worden gesteld in Tjitskes poëtische voorstelling vol droogkomische situaties, ongemakkelijke gedachtespinsels en haar favoriete muziek. Portret is een fijne theateravond die je iets geeft: het gevoel dat je niet alleen bent bijvoorbeeld. Of een plek waar je naartoe kunt gaan voor iets leuks, zonder dat het gelijk moeilijk of hartverscheurend is. Een ode aan het theater en aan het kleine leven, een solo over de kracht van fantasie en over alles kunnen zijn.

credits

concept: Tjitske Reidinga, Martine Bakker en Corien van der Zwaag | spel: Tjitske Reidinga | kostuums: Sofie Marietta Eugene