Bart van Lier

Fabian Franciscus

Loskomen
za 25 mei — 20.15
25 mei
20.15

Probeer helemaal uit je dagelijkse stramien los te komen! 

Was het vurige betoog van mijn psycholoog ooit aan mij. In die tijd verloor ik soms letterlijk meer tijd aan de angst en vrees, dan aan het leven zelf. En precies dat wil ik op dit moment ook weer; even loskomen! Loskomen van verwachtingen, van het theater, van het dagelijks leven... En misschien gun ik jou dat ook wel heel erg. Maar, gun jij jezelf dat? Zullen we samen, loskomen?

Welkom bij Fabian zijn vierde comedy shows! Eerder maakte hij; Vlafeest, Kleine Wereld en Lekker Gezellig! Zijn eerdere shows waren o.a. te zien op Netflix en bij NPO3. Verder was Fabian o.a. te gast bij The Genius, Humberto, De Slimste Mens, DWDD heimwee: Kopspijkers, De Vooravond, Spijkers met Koppen, Radio 2 etc.

 

Over "Lekker gezellig": Net als in de voorgaande voorstellingen speelt autisme een belangrijke rol in het verhaal van de cabaretier, die steeds beter weet om te gaan met onverwachte prikkels. Hij weet daar in ‘Lekker gezellig’ zelfs heel slim een verwarrend spel mee te spelen. (…) Hij weet de dagelijkse ongemakken van zijn aandoening op een uiterst grappige wijze te vertellen. Mooi inleefcabaret.

Theaterkrant