Bart van Lier

Fabian Franciscus

Loskomen
za 25 mei — 20.15
25 mei
20.15

Avond vol grappen en zelfspot van autistische cabaretier. 

Probeer uit je dagelijkse stramien los te komen! Dat was het ooit een dringend advies van de psycholoog van Fabian Franciscus, in een fase dat hij meer tijd verloor aan angst en vrees dan aan het leven zelf. En dat is precies wat hij op dit moment ook weer wil: even loskomen. Loskomen van verwachtingen. En dat gunt hij iedereen. Welkom bij Fabian’s vierde cabaretshow, waarin net als in de vorige drie zijn autisme de rode draad is.

 Theaterkrant schreef over zijn laatste voorstelling Lekker gezellig: Hij weet de dagelijkse ongemakken van zijn aandoening op een uiterst grappige wijze te vertellen. Mooi inleefcabaret

Over "Lekker gezellig": Net als in de voorgaande voorstellingen speelt autisme een belangrijke rol in het verhaal van de cabaretier, die steeds beter weet om te gaan met onverwachte prikkels. Hij weet daar in ‘Lekker gezellig’ zelfs heel slim een verwarrend spel mee te spelen. (…) Hij weet de dagelijkse ongemakken van zijn aandoening op een uiterst grappige wijze te vertellen. Mooi inleefcabaret.

Theaterkrant