Mother's Instinct

do 06 jun en do 13 jun
€ 8,50 – € 10,00
06 jun
en
13 jun

Alice (Jessica Chastain) en Céline (Anne Hathaway) zijn naast buren vooral hartsvriendinnen in een voorstedelijke Amerikaanse buitenwijk in de jaren zestig. 

Plotseling wordt hun idyllische huiselijke geluk verstoord door een tragisch ongeluk, waardoor hun hechte vriendschapsband plaatsmaakt voor schuldgevoelens, achterdocht en paranoïa. Mothers’ Instinct is de internationale verfilming van de Belgische film Duelles waarin Veerle Baetens één van de hoofdrollen vertolkte.

Speciaal voor de Thrillerweken in samenwerking met Bibliotheek Drachten. Lijkt het je leuk om te horen hoe een spannend verhaal wordt geschreven? Om erachter te komen hoe een schrijver op ideeën komt, een verhaal opbouwt, personages verzint en plekken bedenkt waar de verhalen zich afspelen? Geef je dan op voor de cursus Thriller Schrijven van Bibliotheek Drachten, voor meer informatie over de cursus klik hier



€10 // CJP €8,50 // Filmpas €8 

Maak je filmbezoek compleet! In de avond kan je genieten van een plate + consumptie, dan betaal je slechts €28,- voor je filmkaartje en plate. In de middag geniet je van een heerlijke lunch voor slechts €22,- voor een filmkaartje en een lunch incl. smoothie.

Regie
Benoît Delhomme
Cast
Jessica Chastain, Anne Hathaway
Speelduur
94 min
Jaar
2024
Land
Verenigde Staten
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Geweld
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik

Er is geen pauze tijdens de film