WW Entertainment

The Miracle Club

zo 23 jun — 14.00
23 jun
14.00

Dublin, 1968: Het is de droom van elke huisvrouw om de wijde wereld in de trekken, weg van de dagelijkse sleur. Met het winnen van een pelgrimstocht naar de heilige stad Lourdes komt dit voor de gelukkigen Lily, Eileen, en Dolly ineens binnen handbereik.

Ze krijgen de kans om zich uit te leven, het leven te vieren en te genieten van hun onafhankelijkheid. Al snel wordt duidelijk dat er meer bij komt kijken en worden de vrouwen geconfronteerd met persoonlijke obstakels. Langzaam maar zeker beginnen ze hun allergrootste geschenk op waarde te schatten: de kracht van hun vriendschap.

Nog één keer genieten van de succesvolste films van dit seizoen? Dat kan tijdens het Succesweekend! We tonen vier fantastische films van dit seizoen voor de allerlaatste keer in onze filmzaal.

€10 // CJP €8,50 // Filmpas €8 

Maak je filmbezoek compleet! In de avond kan je genieten van een plate + consumptie, dan betaal je slechts €28,- voor je filmkaartje en plate. In de middag geniet je van een heerlijke lunch voor slechts €22,- voor een filmkaartje en een lunch incl. smoothie.

 

Regie
Thaddeus O'Sullivan
Cast
Laura Linney, Maggie Smith, Kathy Bates
Speelduur
91 min
Jaar
2023
Land
Ierland, Verenigd Koninkrijk
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
  • Grof taalgebruik

Er is geen pauze tijdens de film