Het is weer eigenaardig mooi

De deuren van De Lawei zijn weer open en dat betekent dat we weer volle bak vooruit gaan! De komende tijd staan er een aantal zeer bijzondere voorstellingen op de planken, die ieder op zijn eigen manier eigenaardig mooi zijn. 

12 maart | Symphonic Rock Night - The Second Chapter
De splinternieuwe show kent een geheel nieuwe set van achttien songs zoals Money van Pink Floyd, In The Cage van Genesis en Crime of the Century van Supertramp, naast meesterwerken van Yes, Marillion, Earth & Fire en Focus.
16 maart | Rolf Sanchez - Mi Aventura
Tijdens Rolf Sanchez: Mi Aventura brengt Rolf de Latin vibes naar het theater met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie. Inclusief gratis salsaworkshop (open level) en latin afterparty met DJ Caramelo!
19 maart | Het Oog van de Storm
Het Oog van de Storm werd eerder opgevoerd in o.a. Parijs en Londen en is nu in de Nederlandse uitvoering te zien met een scala van Nederlandse topacteurs, waaronder Hans Croiset, Anne Wil Blankers en Johanna ter Steege.
23 maart | Lenette van Dongen- Paradijskleier
Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag.
24 maart | Recirquel Company Budapest - My Land
De combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning maken deze voorstelling een geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus.
25 maart | Kenny B - The Story of Kenny B
Kenny B vertelt over zijn indrukwekkende leven aan de hand van reggae klassiekers, van Bob Marley tot aan zijn eigen songs.
27 maart | NJMT - Alice in Wonderland
Beleef het fantastische avontuur van Alice in Wonderland als familiemusical in het theater!
29 maart | Jon van Eerd - Harrie neemt de benen
Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedielaat Jon van Eerd zich weer vanzijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijkesituaties. Harrie neemt de benen is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde.
30 maart | Toneelgroep Maastricht - Een Meeuw
Schrijver Ilja Leonard Pfeijffer en regisseur Michel Sluysmans zetten hun samenwerking voort in een vernieuwde en sprankelende versie van een van de bekendste stukken uit de toneelliteratuur: Anton Tsjechovs De Meeuw.
31 maart | The Bootleg Sixties - Overtures
The Bootleg Sixties zetten al jaren de theaters op de kop met swingende odes aan legendarische muziek uit de jaren zestig. De Britse groep keert terug met een nieuwe setlist.
2 april | Nederlands Blazers Ensemble - Matthäus-Passion
Een andere kijk op het universum van Bachs Matthäus-Passion. Vier zangers zijn ook de poppen, poppen die mensen zijn: de verteller, de verrader, de maagd en de visionair. Het publiek wordt onderdeel van de voorstelling en levert als koor commentaar op het drama.
2 april | Karin Bloemen & Cor Bakker
Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met al die echte, lachende en genietende mensen om je heen. Ja, waar waren we ook alweer gebleven, toen geluk nog het oude normaal was? Er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk worden, op het hoogste niveau, de mooiste liedjes gespeeld en gezongen!
7 april | Dorona Alberti en ensemble - James Bond
Laat je onderdompelen in de wereld van spionage en glamour. De meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit concert voorbij. Stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound die zowel nostalgisch als tijdloos is.