Tamas Rethey

Recirquel Company Budapest

My Land
do 24 mrt — 20.00
24 mrt
20.00
  • 24 mrt
    20.00
    Grote zaal

Grote hit van Edinburgh Festival Fringe 2018.

Met de nieuwe productie My Land brengt het gezelschap Recirquel Company Budapest onder artistieke leiding van Bence Vagi, na de prachtige voorstelling Nuit de Paris opnieuw een fantastische voorstelling naar ons land. De combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning maken deze voorstelling een geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus.

Koop gerust je kaartje, want mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan krijg je altijd geld retour of digitaal De Lawei tegoed.

In één van de meest ambitieuze circusprojecten van dit seizoen bewegen de artiesten over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziekstukken uit de Oekraïne verrijken het verhaal over wie de baas is over het land.

My Land is ontwikkeld door de in Hongarije geboren en in het Verenigd Koninkrijk getrainde artistiek leider Bence Vagi. Deze pionier en voormalig danser heeft een volledig nieuw circusgenre ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de techniek van de circusartiesten en de samensmelting met dans, muziek en theater. Hierdoor is een unieke en eigentijdse Oost-Centraal Europese stijl ontstaan.

Tijdens het Schotse Edinburgh Fringe Festival in 2018 was My Land dé hit van het festival met 28 uitverkochte voorstellingen en ontving de show louter vijf-sterren recensies (o.a. The Scotsman, Voice Magazine, Edinburgh Reporter).

Deze voorstelling komt oorspronkelijk uit theaterseizoen 2019-2020 (of 2020-2021), door de coronamaatregelen is hij verplaatst naar bovenstaande datum.


 

Programma

Directeur Stef Avezaat: Een must see! Onnavolgbaar wat een mensenlichaam kan: pure klasse en zo mooi!

A beautiful piece of contemporary circus theatre that is both visually stunning and packed with flawless acrobatic feats - ★★★★★

Review

credits

Artistieke leiding: Bence Vagi

www.dgtheater.com
www.recirquel.com/eng