laat je verwonderen in Schouwburg De Lawei

Ervaar een betoverende wereld vol verhalen en kunsten in Schouwburg De Lawei. Laat je meevoeren op een reis vol verwondering en inspireren door adembenemende voorstellingen. Of je nu alleen gaat, met vrienden of met het hele gezin, bij De Lawei beleef je gegarandeerd een heerlijke avond uit. Ben jij klaar om deze onvergetelijke ervaring te beleven?

Op zaterdag 27 mei om 12.00 uur is de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen 2023-2024 met een feestelijke opening en welkomstwoord van directeur Elly van der Goot gestart. Het complete aanbod is vanaf nu hier online te bekijken. Uiteraard staan onze kassamedewerkers voor je klaar en is telefonisch of aan de kassa bestellen ook een mogelijkheid. De seizoensbrochure valt tussen 23 en 26 mei op de mat bij onze vaste gasten en is vanaf 19 mei op te halen in De Lawei.

Wie kun je verwachten komend theaterseizoen?
Een kleine greep uit het bomvolle programma: Jandino, Faulty Towers, Disney Winnie de Poeh, Bert Visscher, Herman van Veen, 3JS, Juf Roos, André Kuipers, Alex Klaassen, Henry van Loon, De Kast, Tineke Schouten, Pier 21 en De Notenkraker. Bekijk het complete programma.

Maak kans op leuke prijzen!
Vanaf dinsdag 23 mei kun je op zoek naar sleutelhangers in de omgeving van De Lawei. Op onze social media kanalen geven we tips over de verstopplekken. Sleutelhanger gevonden? Kom dan op 27 mei om 13.00 uur naar de Lawei en ontdek of jij een winnende sleutelhanger hebt. Kijk voor meer informatie over deze actie op lawei.nl/zoektocht.

Boek in de periode 27 mei t/m 17 juni voor minimaal €100,- aan kaarten en krijg een diner óf lunch 2 voor de prijs van 1*. * Excl. drankjes. Maximaal 4 personen per boeking. Dineren en lunchen kan in de periode 28 jun t/m 20 juli 2023 in theatercafé Hopper. Je ontvangt de voucher per mail op 22 juni 2023. Reserveren is verplicht.