Ga op zoek naar de verwondering in Drachten

Vanaf 23 mei is het zover, in Drachten kun je elke dag op zoek gaan naar bijzondere sleutelhangers. Elke sleutelhanger heeft een eigen kleur en vorm en bevat een foto van een verwonderlijk gezicht. Via onze social media kanalen geven we dagelijks hints over de verstopplekken van deze kleurrijke hangers.

Maar dat is nog niet alles! Wanneer je een sleutelhanger gevonden hebt, maak je een foto van jezelf waarop je de foto na doet en stuur je deze naar ons via social media. Daarna is het tijd om op 27 mei om 13.00 uur naar De Lawei te komen. Op het Laweiplein staat dan een kast met vakjes en kun je ontdekken of jouw sleutelhanger matcht met de vorm en kleur met een van de vakjes in de kast.

Wat kun je zoal winnen? Dat houden we nog even spannend. Wel kunnen we verklappen dat er prachtige prijzen te verdienen zijn.

Kortom, ga op zoek naar de verwondering in Drachten en win! Houd onze social media kanalen goed in de gaten voor de dagelijkse hints en wie weet ben jij op 27 mei een van de gelukkige winnaars.

Goed om te weten: je ziet dus zaterdag of je prijs hebt met jouw sleutelhanger.