SHOTSBYJUV

storm: Denden Karadeniz | Zero Dance Theatre

Oasis
do 24 okt — 20.30
24 okt
20.30
  • 24 okt
    20.30
    Kleine zaal (vrije zit)

Sensationele mix van breakdance en moderne dans. 

Zero Dance Theatre maakt onder aanvoering van danser en choreograaf Denden Karadeniz een sensationele en eigenzinnige mix van breakdance en moderne dans. In Oasis gaat de groep op zoek naar de innerlijke oase: een plek waar we onszelf kunnen zijn en tot rust kunnen komen. In een wereld waarin we voortdurend in contact staan met elkaar, lijken verdeeldheid en individualisme alleen maar toe te nemen.

Stormavond

Als het STORMt in De Lawei dan zijn er professionele makers in huis die wellicht minder bekend zijn, maar die beslist (aanSTORMend) talentvol zijn. Het zijn de theater- en dansmakers van nu.

Na afloop van de voorstelling is er een gratis nagesprek.

We staan soms lijnrecht tegenover elkaar, schuwen het gesprek, wachten af en raken verbitterd. Elk mens is anders, maar eigenlijk willen we allemaal gewoon onszelf kunnen zijn, op een veilige en geborgen plek. In deze meeslepende voorstelling laat Zero Dance Theatre je nadenken over jouw eigen oase: waar vind jij je rust in deze wereld? En kun je daar volledig jezelf zijn? Karadeniz verpakt het allemaal in indrukwekkend goede dans. Het is onmogelijk om geen bewondering te hebben voor waar de lichamen van de performers toe in staat zijn. - Theaterkrant over de vorige voorstelling Past Present Zero

Het is onmogelijk om geen kinesthetische ervaring te hebben in de publieksstoel en bewondering te hebben voor waar de lichamen van de performers toe in staat zijn.

Theaterkrant

credits

Denden Karadeniz | Zero Dance Theatre 

www.zerodancetheatre.com