PR Joel Borelli

Joël Borelli

Introducing: Joël Borelli
do 16 jan — 20.00
16 jan
20.00

Topentertainer brengt verrassende en herkenbare songs van toen en nu.  

Joël Borelli tourde jarenlang met zijn piano achter in de kofferbak langs ieder denkbare locatie in het land. Tot 2022, het jaar dat Nederland hem pas goed leert kennen en zijn carrière in een stroomversnelling raakt. Of hij nu Robbie Williams of André Hazes zingt, deze topentertainer zet alles met de grootst mogelijke overtuiging neer en giet er een uniek Borelli-sausje overheen.

Speciaal voor deze theatershow schreef Joël een programma met verrassende en herkenbare songs van toen en nu. Vanachter zijn piano zal hij het publiek overdonderen met zijn muzikaliteit, improvisatie en humor. Dit voorjaar stak hij een uitverkocht AFAS Live in zijn broekzak, komend seizoen staat hij dicht bij jou in het theater: Introducing: Joël Borelli

Dat ik nu in het theater sta is voor mij heel bijzonder. Het is een belofte aan mijn moeder geweest. Wij hebben hele mooie gesprekken gehad en zij was trots op mij. De stappen die ik afgelopen drie jaar heb gemaakt heeft zij helaas niet meer meegemaakt, maar daarvoor ging ze mee naar shows. Verhalen vertellen en muziek maken, dat ben jij, zei ze. Mijn eerste tour in de theaters, afgelopen jaar, was nagenoeg uitverkocht. Ik heb zo intens genoten van iedere voorstelling en voel me hier zo op mijn plek. Ik kan niet wachten om de tour te vervolgen vanaf oktober.