Nick van Ormondt & Van Hoorne Studios

De kleine zeemeermin de musical

za 08 mrt — 13.30
08 mrt
13.30

Een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie.

Van Hoorne Studios – in 2022 en 2023 bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical – zet haar jarenlange sprookjestraditie voort met De Kleine Zeemeermin. Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik in de prachtige onderwaterwereld. Hier woont, diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, de kleine zeemeermin, het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt ze een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar hij woont op het land! 

Met prachtige decors en kostuums en de humor die er vanaf spat, wordt dit een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie! 

Deze voorstelling is voor iedereen vanaf 4 jaar.

Baby’s tot 1 jaar oud mogen bij een kindervoorstelling bij de ouder of verzorger op schoot. Een extra toegangsbewijs is dan niet nodig. Je baby kan mogelijk de voorstelling verstoren, in dat geval vragen wij je de zaal te verlaten. Je hebt dan geen recht op restitutie. Is je kind ouder dan 1 jaar dan is een toegangsbewijs verplicht. 

credits

regie: Bas Groenenberg | spel: Natascha Molly, Wesley Florijn, Stijn MacGillavry e.a.