Prism Art & Design Limited en HIT Entertainment Limited

Brandweerman Sam Live!

Avontuur op Dino eiland, 2+
zo 02 feb — 13.30
02 feb
13.30

Vlammende voorstelling vol dans, zang en humor. 

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg. Samen met zijn brandweerteam, Mandy en alle andere vrienden komt de held terug met een nieuw avontuur. Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen.

Baby’s tot 1 jaar oud mogen bij een kindervoorstelling bij de ouder of verzorger op schoot. Een extra toegangsbewijs is dan niet nodig. Je baby kan mogelijk de voorstelling verstoren, in dat geval vragen wij je de zaal te verlaten. Je hebt dan geen recht op restitutie. Is je kind ouder dan 1 jaar dan is een toegangsbewijs verplicht. 

Knutsel jouw mooiste dino!

Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek. Daarnaast nodigt Brandweerman Sam alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweer of misschien wel als echte onderzoeker naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en het brandweerteam natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto. 

Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen! Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland en Brandweerman Sam en zijn team maken zich klaar voor verder onderzoek. Maar dan komen ze vast te zitten in een eeuwenoude, onontdekte grot. O nee! Maak je klaar voor een heldhaftig optreden van Brandweerman Sam tijdens een vlammende voorstelling vol dans, zang, humor, een spannende zoektocht en gewaagde reddingsacties. 

credits

regie: Stijn Mac Gillavry | spel: Brandweerman Sam, Commandant Staal, Norbert Puk, Elvis, Mandy e.a.