Noord Nederlands Jeugd Orkest

Hollywood Harmony
za 01 jun — 20.00
01 jun
20.00
  • 01 jun
    20.00
    Roel Oostrazaal

Een heerlijke filmavond beleven, maar dan zonder scherm?

Op zaterdag 1 juni zal het Noord Nederlands Jeugd Orkest je een filmische avond bezorgen, waarbij bekende muziek uit populaire films ten gehore wordt gebracht. Dit zal gebeuren met Sanne & Anika, Mei Qi Janssen en Elzer producties belooft het magisch te worden!

Geniet van de muziek van Grease en Les Miserables. Ook how to train your dragon en Indiana Jones herken je vast en zeker! Disneyliefhebbers kunnen zich alvast gaan verheugen, want ook muziek van Pinokkio, Frozen en Pocahontas komt deze avond voorbij.

Kaarten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling retour. Voor deze service brengen wij 2 euro annuleringskosten per ticket in rekening.  
 
Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling.

Onderdeel van

Het NNJO is een 65-koppig orkest dat bestaat uit talentvolle jongeren met een passie voor muziek. Met een leeftijd van 14-29 jaar is het jeugdorkest een diverse groep waarin iedereen zichzelf kan ontplooien. De musici worden opgeleid aan de plaatselijke muziekscholen of aan de noordelijke conservatoria. Het orkest staat onder leiding van Erik Janssen.