Lawei & Zaken

 

Een theatercadeau voor je relatie

De Lawei heeft een eigen business club. Het is voor leden van Lawei & Zaken de plek bij uitstek voor netwerken in een unieke theateromgeving. Ieder seizoen stelt ons team een gevarieerd programma samen, waarbij je kunt kiezen uit vijf vaste voorstellingen Als lid van Lawei & Zaken mag je bovendien twee voorstellingen uitkiezen om cadeau te doen aan jouw (zakelijke) relatie. Omdat je zelf de voorstellingen selecteert, weet je zeker dat de stijl past bij jouw relatie. 

 Voor leden van Lawei & Zaken verzorgen wij naast de vaste voorstellingen een compleet programma met een knipoog naar de voorstelling. Denk daarbij aan figuranten, gepaste aankleding en thematische hapjes. Natuurlijk zorgen wij daarnaast voor een vorstelijk diner en een spetterende toast. Elk seizoen sluiten we af met een netwerkbijeenkomst met spreker(s) en met een netwerkborrel. 

Naast deze leuke theatercadeaus, heeft een lidmaatschap van Lawei & Zaken nog veel meer leuke voordelen! Wij vertellen je daar graag meer over! Je vind hier de link naar de brochure.