Opgeven voor theaterkamp
Wat leuk dat jij je wilt opgeven voor het theaterkamp. In verband met onze zomersluiting kan dit helaas niet geautomatiseerd, we hebben nog maar een beperkt aantal plaatsen vrij. Als jij een mail stuurt naar projectleider Mila Zeijen, dan neemt zij 22 augustus contact met je op. Laat je even weten in welke groep je wilt; bij muziek, techniek of decor/vormgeving. De acteren groep zit vol, opgeven voor de wachtlijst kan nog wel. Pas na bevestiging van Mila dat er een plekje vrij is voor jou en nadat je hebt betaald is je inschrijving definitief. 

We vragen iedereen om vooraf aan het kamp dit formulier in te vullen. Hier staan een aantal vragen in (o.a over allergieën en medicatie) en hiermee geef je als ouder toestemming voor de deelname van je kind. Wij hebben deze info nodig om het kamp te kunnen voorbereiden. Pas na jouw betaling is je inschrijving definitief, maar je kan het formulier al wel al invullen. 

Nog een paar belangrijke punten

  • Klik hier voor de paklijst.
  • Dinsdag 29 augustus verzamelen we om 9.15 uur bij de ingang aan de kant van het Reidingplein. Je ouders/verzorgers zijn ook van harte welkom.
  • Alle deelnemers/ouders zijn zelf verantwoordelijk om extra informatie zoals allergieën door te geven. Zie de link naar het formulier hierboven.
  • Klik hier voor de veelgestelde vragen en annuleringsvoorwaarden.
  • Overige vragen kun je per e-mail sturen naar Mila Zeijen. In verband met de zomervakantie kan zij op zijn vroegst 22 augustus op je mail reageren.
  • In verband met onze zomersluiting zijn wij gesloten van 22 juli tot en met 26 augustus. Tijdens deze zomersluiting zijn wij alleen telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 11.00 tot 12.00 uur via T: (0512) 33 50 00. Vanaf dinsdag 22 augustus zal Projectleider Mila Zeijen al je vragen in de mail beantwoorden. 
  • De eindpresentatie is op vrijdag 1 september 2023 om 17.30 uur. Je hoeft hiervoor geen kaartje te kopen. Nodig jij wel alvast iedereen uit, dan houden ze het vrij in hun agenda

We hopen voor iedereen die mailt een plekje te hebben tijdens het kamp. Je hoort op 22 augustus of er plek vrij is. Pas na je betaling is jouw inschrijving definitief.