Van vrijdag 26 t/m zondag 28 januari ademt heel Nederland theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. Ook De Lawei zindert en viert feest. Maak tijdens dit weekend kennis met bijzondere voorstellingen voor slechts een tientje! Bekijk hieronder het programma van dag tot dag.

Vrijdag 26 januari 

Tussen 19.15 - 20.30 uur kun je genieten van singer-songwriter Nina Los. Ze was finalist bij De Kleine Prijs van Friesland 2023; geprezen voor haar stem, voorkomen en speelse teksten.

Gooi de heupjes los na afloop van de voorstellingen met DJ DrNiFo in de grote foyer. 

Zaterdag 27 januari

Luister tussen 19.15 - 20.30 uur naar de prachtige klanken van singer-songwriter Else Lena Ottens onder begeleiding van een cellist. Ze was finalist bij De Kleine Prijs van Friesland 2023: opvallend door haar goede pianospel, prachtige melodieën en organische performance.

Na afloop van de voorstellingen draait DJ Maaike de leukste hits in de grote foyer! 

 

Zondag 28 januari

Voor én na afloop van de voorstelling Van hier tot oneindig kun je komen knutselen in de grote foyer. Heb je een rondleiding gevolgd of ben je toevallig in De Lawei, schuif gezellig aan! 

Workshop na de voorstelling Garage TDI - Van hier tot oneindig | De negende planeet
In ons sterrenstelsel zijn nu acht planeten bekend. Daarnaast zijn er heel veel andere planeten ontdekt door wetenschappers. Zover nu bekend is, is de aarde de enige die wordt bewoond. Maar stel je eens voor dat in ons sterrenstelsel een negende onontdekte planeet wordt gevonden die jij mag gaan ontdekken. Wat zou jij op die planeet willen vinden? Hoe zou dit planeet er volgens jou uit moeten zien?