Zien we je weer?


Wat leuk dat je ons online bezoekt!

We hebben je al een poosje niet meer gezien bij een voorstelling in De Lawei. Daarom hebben we speciaal voor jou een leuke aanbieding.

Koop 4 kaarten voor een voorstelling naar keuze uit ons theateraanbod, en krijg 2 kaarten*gratis! 
* uit het aanbod van het Nationaal Theaterweekend

Nationaal Theaterweekend
Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Er zijn 5 verschillende voorstellingen te zien van vr 27 t/m zo 29 jan 2023. Welke voorstelling je precies gaat zien? Dat blijft nog een verrassing. Bekijk hieronder het aanbod van het Nationaal Theaterweekend en maak je keuze. Op=op

We hopen je snel weer te mogen ontvangen in onze schouwburg.

Actieperiode: ma 24 oktober tot vr 18 november 2022

Aanbod Nationaal Theaterweekend 27 t/m 29 JAN

Nationaal Theaterweekend VR 27 JAN - muziek
In 2022 overleed één van de bekendste Amerikaanse rockzangers. Dit was 45 jaar na het enorme succes van het op vier na bestverkochte album aller tijden. Hiervan gingen er destijds 43 miljoen exemplaren over de toonbank gingen. Zijn optredens werden gekenmerkt door veel theater en dat is precies wat deze band je vanavond voorschotelt. Bereid je voor op een integrale uitvoering van het beste album van deze rockzanger door de beste zangers en muzikanten die hiervoor te vinden zijn.
Nationaal Theaterweekend VR 27 JAN - cabaret
In 2017 won deze cabaretier de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. En over haar debuutvoorstelling sprak de pers lovend: “Een veelbelovend debuut waarin ze haar veelzijdige talent laat zien'' - NRC Handelsblad. In haar voorstelling stelt ze vast dat we altijd en overal bereikbaar zijn en toch de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid vormen. Gelukkig is er genoeg afleiding, waaronder deze voorstelling over verbinding.
Nationaal Theaterweekend ZO 29 JAN - jeugd 4+
De voorstelling gaat over een nachtelijke reis naar het land van de verbeelding, waarin personages veranderen in karakters waar je alleen van kunt dromen. Met behulp van dansstijlen zoals popping, waving, tutting en robotics creëren de dansers een illusionaire wereld. Het is een bewerking van de succesvolle Franse kindervoorstelling 'A Deux Mains'.
Nationeel Theaterweekend ZO 29 JAN - jeugd 10+
De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. Dat zij niet snappen dat jouw muziek de beste ooit is, vergeef je ze. Zolang het maar binnenshuis blijft. Maar als je vader gaat meezingen met Two Unlimited en je moeder laat zien hoe je de Macarena danst, moet er ingegrepen worden: het is tijd voor de battle van de eeuw.
Nationaal Theaterweekend ZO 29 JAN - muziek
Zo’n veertien jaar geleden leerde deze zanger zijn grote held kennen. Ruim tien jaar na zijn dood wordt er teruggeblikt op hun bijzondere band. Van samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale avonden die werden verzorgd. Met zijn held op de eerste rij uiteraard, voorzien van zijn wijntje en peuk. Hij zingt bekend en minder bekend werk, vergezeld door drie topmuzikanten. De avond is een ode aan een van Nederlands bekendste chansonnier.

Hoe werkt het?

Je voegt alle gewenste kaarten toe aan je winkelmandje, inclusief de gratis voorstelling van het Nationaal Theaterweekend. Kom je op een totaal van 4 toegangskaarten, dan ontvang je de 2 kaarten van het Nationaal Theaterweekend gratis!

Je kunt ervoor kiezen om 4 kaarten voor dezelfde voorstelling te kiezen maar ook voor 2 kaarten voor 2 verschillende voorstellingen.

Actieperiode: ma 24 oktober tot vr 18 november 2022