Theater. Mooier dan ooit.

Het was altijd al mooi. Die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. Het licht, het geluid. Het kolkende applaus. De feestvreugde bij een festival. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! En als we jullie straks weer mogen ontvangen, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit!

We weten niet wanneer, maar we weten dat het komt. Daarom tellen we alvast af. Ondertussen zitten we niet stil. De programmering voor volgend seizoen wordt geboekt, audities gehouden en er wordt volop gerepeteerd. Om deze voorpret alvast te vieren en stil te staan bij hoe mooi theater is, doet De Lawei mee aan de campagne 'Mooier dan ooit'.  Een onderdeel hiervan is dat er bijzondere prijzen te winnen te zijn, om zo de voorpret voor je volgende (live) theateravond zelfs mooier dan ooit te maken!

Win bijzondere prijzen 

Rondleiding met culinaire verrassingen door De Lawei t.w.v. € 50

Win een bijzondere rondleiding voor twee personen door Stadsschouwburg De Lawei. De Lawei neemt je mee op theateravontuur langs de foyer, de zaal, het toneel en de kleedkamers. Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje achter deuren die anders gesloten blijven. Terwijl je je door het gebouw dwaalt, hoor je de verhalen over de geschiedenis van het gebouw en anekdotes over wat zich in het theater allemaal heeft afgespeeld. Natuurlijk komen er ook af en toe culinaire verrassingen om de hoek kijken. 

Theaterdiner voor 2 personen incl. drankjes in De Lawei t.w.v. € 75

Voorafgaand aan een voorstelling in De Lawei genieten van een smakelijk diner in het restaurant. Op de kaart staat een heerlijk driegangen keuzemenu met eerlijke, toegankelijke gerechten. Het driegangen diner is inclusief drankjes. 

VIP-avond uit in De Lawei t.w.v. € 175

Win een complete VIP-avond uit voor twee personen. Hierbij word je gehaald en gebracht met de taxi, geniet je van een smakelijk diner voorafgaand aan de voorstelling, bekijk je een mooie voorstelling waarbij je in de pauze geniet van noflik en sluit je de avond af met een heerlijke borrel. 

Wat moet je doen om te winnen?

Met deze mooie prijzen maken we zelfs de voorpret mooier dan ooit! Wil je deze prijzen winnen? Kijk dan op de website www.mooier-dan-ooit.nl en meld je aan bij deze prijzen. En wie weet ben jij straks een echte VIP bij een van onze eerste voorstellingen.