Specials in de filmzaal

Elke film is bijzonder maar sommige films hebben net wat extra speciaals. Denk aan actuele verhalen, specifieke thema's of passende randprogrammering. Deze films worden uitgelicht tijdens onze specials. Indien er een filmspecial draait kun je deze hieronder vinden door op de special te drukken.

De Muziek
Geniet van de mooiste concerten op het grote doek, zowel documentaires als live-registraties van legendarische artiesten en bands.
De Docu
Tijdens de special De Docu worden er bijzondere, verrassende en informatieve documentaires getoond. Prachtige verhalen die je kijk op de wereld kunnen veranderen.
De Klassieker
Met De Klassieker blikken we graag terug met een belangrijke, indrukwekkende of mooie film uit het filmverleden. Films die je misschien nog nooit gezien hebt of zelfs voor de tiende keer nog steeds van kunt genieten. Een reis door de filmgeschiedenis!
Everybody Matters
Films met een belangrijk maatschappelijk thema. Bijvoorbeeld een persoonlijk verhaal, om te laten zien dat mensen altijd trots kunnen zijn op zichzelf of een blik op de wereld van de zorg, politiek of het milieu.
Samen Senior
Films speciaal geselecteerd voor onze Samen Senior filmmomenten. Beleef samen met andere bezoekers een gezellig filmbezoek inclusief een gratis kopje koffie of thee bij de inloop of na afloop van de film. Zo kun je samen de film bespreken.
Date Night
Samen een avondje naar de film is natuurlijk één van de leukste Date Nights die er is.
Cocktail & Chocola
Geniet van een heerlijk Cocktail & Chocola arrangement (18+) bij een bijpassende film. Voor slechts €10,- ontvang je een cocktail en een zoeternij.
Bier & Borrelplank
Geniet van een heerlijk Bier & Borrelplank arrangement (18+) bij een bijpassende film. Voor slechts €12,50 ontvang je een speciaal biertje met een lekkere borrelplank.
Kids & Peuterpret
Iedere schoolvakantie is er tijdens het KidsFestival een ruime keuze aan leuke en bijzondere kidsfilms. Vier keer in het seizoen kunnen de allerkleinsten, van 2 tot 5 jaar, naar een Peuterpretfilm. Cinekid festival is te zien tijdens de herfstvakantie.
Feestdagen
De feestdagen zijn bij uitstek het moment om gezellig naar de film te gaan. Ga met geliefden tijdens Valentijn, vier samen moeder- of vaderdag of bezoek met de Kerst een film met heerlijk kerstdiner. Ook de (inter-)nationale dagen in films worden gevierd.