lokalen & oefenruimtes

De Lawei beschikt over verschillende schilder- en tekenlokalen, een keramieklokaal, popstudio’s, oefenruimtes voor (individuele) muzieklessen, eens (dans)studio en multifunctionele ruimtes voor divers cursusaanbod. We bieden goede kwaliteit van ruimte en apparatuur in een gebouw waar verschillende kunstdisciplines elkaar treffen.

De beeldende kunstlokalen beschikken o.a. over schildersezels, verstelbaar licht en een keramiekoven. De (dans)studio beschikt over een spiegelwand en barre. Ook is er in De Lawei een verrijdbare spiegelwand beschikbaar om in andere ruimtes te gebruiken. Afhankelijk van het soort ruimte zijn in de muzieklokalen een piano/vleugel, geluidsset en/of slagwerkinstrumenten te vinden. Er zijn twee oefenruimtes waar bands kunnen repeteren. Beide ruimtes beschikken over een backline (drumstel en keyboard) en zanginstallatie.

De verschillende theaterzalen en cultuureducatie onder één dak biedt veel voordelen. Toneelstukken of muziekuitvoeringen kunnen in een van de theaterzalen opgevoerd worden, onder professionele begeleiding. Zo ervaren de cursisten het ultieme theatergevoel als volwaardige artiesten. Daarnaast worden leerlingen, docenten en bands geregeld gevraagd mee te werken aan bijzonder projecten zoals het Nationaal Theaterweekend, Simmerdeis en optredens in Theatercafé Hopper.

Docenten die les geven in De Lawei, huren bij ons een ruimte. Kijk hier voor het aanbod op dit moment.

Ook een ruimte huren? Neem dan contact met ons op. In onderstaand overzicht is een prijsindicatie te zien, klik hier om de verdere specificaties van de prijsindicatie te lezen.