nieuws

Nieuws

KidsFestival in de herfstvakantie

De herfstvakantie staat bij ons in het teken van het KidsFestival. Ook dit KidsFestival is weer gevuld met leuke activiteiten. Zo hebben we onder andere de voorstellingen De magische kast van Huub Cooijmans en Meester Kikker van De Grote Haay op bezoek. Draaien we Cinekid films in de filmzaal. We hebben een heerlijke KidsLunch! Daarnaast hebben we Dance Camp Youth op het programma staan, de workshops Goochelen, KidsGarage, het KidsAtelier, kan je komen knutselen en nog meer... Loop hier het programma van het KidsFestival door en kies je favoriete activiteit(en)!

lees verder
Nieuws

Laat jouw huisdier vastleggen door fotograaf Mascha de Lange

Speciaal voor dierendag zal Mascha op woensdag 4 oktober aanwezig zijn in De Lawei van 10.00 - 17.00 uur om een mooie foto van jouw huisdier te maken. Wil jij jezelf en je huisdier dit cadeau doen? Wees er dan snel bij, want we hebben 14 tijdsloten waarop dit mogelijk is. 

lees verder
Nieuws

Livemuziek in Hopper start weer

Vanaf zondag 1 oktober start de livemuziek weer in Hopper. De agenda is gevuld met een heerlijk divers programma. Op 1 oktober kun je genieten van MILK&ALCOHOL met vrolijke new wave muziek. The Bluesdiggers zijn er op 5 november met oerdegelijke blues en op 1 december kun je lekker dansen en meezingen met de hedendaagse hits en bekende knallers die de band STRAK! gaat spelen. 

Let op! Eerder was er iedere laatste zondag van de maand een band in Hopper, maar dit seizoen is er iedere eerste zondag van de maand een band in Hopper.

lees verder
Nieuws

Filmprogramma SEP & OKT

Het filmprogramma voor september en oktober staat online! We draaien de komende maanden prachtige titels zoals Oppenheimer, Past Lives, Golda, Asteriod City, Riceboy Sleeps en Jeanne du Barry.

Bij welke film zien we jou? Bekijk het hele filmprogramma en bestel je kaarten hier.

lees verder
Nieuws

Cinekid Festival

Kom deze herfstvakantie naar Cinekid Festival, het grootste film- en mediafestival voor kinderen ter wereld!
 
Beleef, bekijk & verwonder je op Cinekid Festival! De hele herfstvakantie kun je de nieuwste films kijken op het grote doek en meedoen tijdens de film workshop.

Een filmkaartje kost €6,- voor kinderen en €7,- voor volwassenen.

lees verder
Nieuws

Dance Camp Youth

Luister, spits je oor 
hoor je hem? Hij komt voorbij 
vliegend, soms kruipend 
rennend, of sluipend 
  
Tijdens de theatervoorstelling van Dance Camp Youth wordt je meegenomen d.m.v. dans en tekst in een verhaal over tijd. Tijd is kostbaar, we krijgen het maar één keer, dus wat doe je ermee? De nieuwe generatie dansers inspireren hiermee het grote publiek. Een voorstelling voor jong en oud. 

lees verder
van 2