nieuws

Nieuws

Simmerdeis 2023

Kom van vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni weer naar hét culturele festival van Smallingerland: Simmerdeis. Het programma staat weer boordevol theater, dans, circus, beeldende kunst, cabaret en muziek van o.a. Pip Blom, Coloray, Sophie Straat, Steeby & the better days en L'Chaim. Ook voor kleine kinderen is er weer van alles te beleven in en rond de Tuin der Zintuigen. 

lees verder
Nieuws

Open dag cursusaanbod

Kom langs tijdens de Open Dag op 8 juli 2023 en ontdek het uitgebreide cursusaanbod. Volg een proefles, ontmoet de docenten en kom de sfeer proeven van de cursussen. Onze deuren staan wagenwijd voor je open van 12.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis. 

lees verder
Nieuws

Bazen van morgen aan de slag in De Lawei

JINC Baas van Morgen-leerlingen namen vandaag, donderdag 1 juni, het stokje over van topmannen en -vrouwen. Bijna 500 Nederlandse organisaties kregen een jonge directeur of CEO. Ook onze schouwburg deed mee.

 

lees verder
Nieuws

Buitenfilms De Lawei & Museum Dr8888

Voor het echte zomergevoel hoef je niet ver te reizen. Vanaf september starten we met de buitenfilms. Met bijzondere buitenfilms beleef je het ideale zomergevoel gewoon samen met De Lawei en Museum Dr8888. In de prachtige tuin van het museum worden verschillende buitenfilms getoond van 7 t/m 9 september.  Titels worden binnenkort bekend gemaakt!

lees verder
Nieuws

Kaartverkoop gestart

Het kaartverkoopfeestje kan beginnen! Bestel vanaf nu hier je kaarten voor seizoen 23/24. Een kleine greep uit het bomvolle programma: Jandino, Faulty Towers, Disney Winnie de Poeh, Bert Visscher, Herman van Veen, 3JS, Juf Roos, André Kuipers, Alex Klaassen, Henry van Loon, De Kast, Tineke Schouten, Pier21 en De Notenkraker. Neem voor het gehele aanbod een kijkje op onze website of blader digitaal door de brochure. De fysieke brochure is op te halen bij De Lawei tijdens onze openingstijden

lees verder
Nieuws

Digitaal bladeren door onze brochure

Vanaf nu kun je ook digitaal bladeren door onze brochure. Klik hier om naar de digitale brochure te gaan. De brochure is ook nog steeds fysiek op te halen bij De Lawei tijdens openingstijden. Een kleine greep uit het bomvolle programma: Jandino, Faulty Towers, Disney Winnie de Poeh, Bert Visscher, Herman van Veen, 3JS, Juf Roos, André Kuipers, Alex Klaassen, Henry van Loon, De Kast, Tineke Schouten, Pier21 en De Notenkraker. 

lees verder