nieuws

Nieuws

Kidsweek in de herfstvakantie

De herfstvakantie staat bij ons in het teken van de Kidsweek. Ook deze Kidsweek is weer gevuld met leuke activiteiten. Zo hebben we Dance Camp op het programma staan met het thema High School, zijn er verschillende workshops, films, prachtige voorstellingen, een heerlijke kidslunch en nog meer...

lees verder
Nieuws

Filmaanbod SEP & OKT

Het nieuwe filmseizoen gaat van start! Er zullen weer volop films draaien in de filmzaal en in de maanden september en oktober draaien we een aantal mooie titels. Zo kan je genieten van Austin Butler in de rol van de King of Rock & Roll in Elvis, onderzoek het mysterie van de moord gepleegd in komedie See How They Run of kan je kijken naar de meeslepende en mysterieuze film Where the Crawdads Sing.

lees verder
Nieuws

Peuterpret: 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

Om de drie maanden kunnen de allerkleinsten, van 2 tot 5 jaar, bij ons terecht voor een kinderfilm op zondag. Samen met hun ouders, verzorgers of opa’s en oma’s kunnen zij genieten van een rustig ochtendje filmplezier. De eerste film 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten is op 24 september te zien en de eerstvolgende op 27 november, 29 januari en 26 maart.

lees verder
Nieuws

Cinekid Festival

Kom deze herfstvakantie naar Cinekid Festival, het grootste film- en mediafestival voor kinderen ter wereld!
 
Beleef, bekijk & verwonder je op Cinekid Festival! De hele herfstvakantie kun je de nieuwste films kijken op het grote doek en meedoen tijdens de film workshop.

Op donderdag 29 september wordt het hele programma bekendgemaakt en start de kaartverkoop.

lees verder
Nieuws

Veelkleurige expositie De Ploeg

Vanaf zaterdag 24 september opent onze expositieruimte zijn deuren weer. We starten dit nieuwe seizoen met de expositie Verstilde beweging van Kunstenaarsgezelschap De Ploeg uit Groningen. 

lees verder
Nieuws

Vier 25 jaar Nederlandse Dansdagen

Leuk dansnieuws delen we maar al te graag!

Al 25 jaar wordt dans in al haar verschijningen gevierd tijdens de Nederlandse Dansdagen, met Maastricht als kloppend hart van het dans-walhalla. Begonnen met een enkele avond in 1997, belooft deze jubileumeditie (van 30 september t/m 6 oktober 2022) extra bijzonder te worden. Met meer dan 100 inspirerende voorstellingen en activiteiten op 12 unieke locaties door de hele stad, online en op TV. Van klassiek ballet tot urban, met gerenommeerde gezelschappen en nieuwkomers.

lees verder