Robert Aerts

Bouke

Bouke rocks Elvis
vr 18 okt — 20.00
18 okt
20.00
  • 18 okt
    20.00
    Grote zaal

Zoveel kippenvelmomenten dat het lijkt alsof de The King zelf op het podium staat. 

A little less conversation, a little more action, please: Elvis zong het, Bouke zorgt ervoor. Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat het dak eraf gaat als de Elvis uit Emmen met zijn prachtige stem de songs van de grootste entertainer aller tijden brengt. Niet voor niets werd Bouke tweemaal gevraagd om op Graceland, thuisbasis van Elvis in Memphis, op te treden. Afgelopen jaar blies hij de jury van The Tribute: Battle of the Bands omver. En niet alleen de jury, heel Nederland viel voor hem.

Boek een Rock-’n-roll diner bij voor €35,00

Let op! Voor deze voorstelling worden toegangskaarten tegen een hoger tarief aangeboden via andere (niet betrouwbare) verkooppartijen. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.

 

Bouke Rocks Elvis wordt een avond vol Elvis Magic, waarbij Bouke wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert met bekende en minder bekende songs van Elvis en met zoveel kippenvelmomenten dat het lijkt of The King zelf op het podium staat. En kijk niet gek op als er aan het eind klinkt: Ladies en gentlemen, Bouke has left the building.

credits