Theaterweekend 2020

Van vrijdag 24 t/m zondag 26 januari is het Nationaal Theaterweekend. Ontdek de leukste voorstellingen voor slechts 10 euro en doe mee aan gratis activiteiten rondom de voorstellingen.

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is welkom om voor een tientje te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,- en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

Over het Nationaal Theaterweekend
Het Theaterweekend vond voor het eerst plaats in 2016, en was direct vanaf deze eerste editie een groot succes. Het doel van het weekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en hen te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn. Sinds de start van het weekend groeit niet alleen het aantal bezoekers (afgelopen editie trok landelijk 135.000 bezoekers), ook het aantal deelnemende theaters blijft groeien.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.