Judith Nab

Een multimedia installatie voor volwassenen & kinderen

Ruim een week lang kun je in De Lawei ronddolen in een wereld waar maar twee regels gelden: alles is mogelijk en fantasie is waar. Beeldend theatermaakster Judith Nab laat de fantasieën van zowel kinderen als wetenschappers tot leven komen in deze spectaculaire installatie. Een theatrale beleving van ruim 45 minuten, zonder spelers, die niet in een hokje (of eigenlijk een huisje) te duwen valt.

Mijn huis, de rest van de wereld en daarbuiten
Je gaat de wereld zien zoals je die nog niet kent. Meestal sluiten de muren je af van de omgeving, maar deze keer geven ze juist een adembenemend uitzicht op onontdekte gebieden. Op grote schermen zie je de fantasieën van kinderen en ideeën van wetenschappers werkelijkheid worden. Zo groot en prachtig als je nooit meemaakt in het ‘gewone’ leven.

Beeldend theatermaakster Judith Nab combineert op een bijzondere en laagdrempelige manier theater, wetenschap, beeldende kunst en filosofie. Ze nodigt kinderen vanaf 10 jaar, maar nadrukkelijk ook volwassenen, uit om te fantaseren over wat wel eens echt waar zou kunnen zijn. 

Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet? Neem een kijkje bij de bouw van de installatie.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.