KIDSWEEK - 15 T/M 23 OKT

De herfstvakantie staat bij ons in het teken van de Kidsweek. Ook deze Kidsweek is weer gevuld met leuke activiteiten. Zo hebben we Dance Camp op het programma staan met het thema High School, zijn er verschillende workshops, films, prachtige voorstellingen, een heerlijke kidslunch en nog meer...

Loop hieronder het programma van de Kidsweek door en kies je favoriete activiteit(en)!


Dance Camp Youth - High School     

Deze herfstvakantie: Dance Camp Youth! In drie dagen (17, 18 en 19 oktober) werk je in verschillende dansworkshops toe naar een voorstelling. Samen met een enthousiast team maak je als deelnemer een onvergetelijk dansspektakel mee. Meld je hieronder aan per leeftijdsgroep.

Dance Camp Youth speelt zich dit jaar af op High School. Vele avonturen vinden daar dansend plaats. Allemaal geïnspireerd rondom de uitspraak: woorden hebben kracht.

Muziek aan, sneakers aan, let's move

Op dag één en twee begin je om 9.30 uur tot 14.30 uur. Op dag drie begin je om 9.30 uur tot 18.00 uur.

De eindvoorstelling is op 19 oktober van 17.00 - 18.15 uur in de Roel Oostrazaal. Iedereen is welkom! Bestel hier je kaarten voor de eindvoorstelling.

Koop je een kaartje voor de workshop dan is deze geldig voor 17, 18 en 19 oktober. Als je de eindvoorstelling wil komen bekijken, koop je een kaartje voor de eindvoorstelling.

Je kan je inschrijven voor Dance Camp Youth tot 10 oktober.

Let op: tijdens de workshops en de eindvoorstelling worden er beeldmaterialen (foto's en video's) gemaakt. Door het aanschaffen van kaarten voor en deelname aan de workshops en eindvoorstelling ga je ermee akkoord dat je als deelnemer in deze beelden zichtbaar kan zijn en dat deze beelden openbaar gebruikt worden. Niet akkoord? Neem dan contact op met de kassa via info@lawei.nl.

Ruilen niet mogelijk. 

 • 17 okt
  09.30 - 14.30
 • 17 okt
  09.30 - 14.30
  tickets
 • 17 okt
  09.30 - 14.30
  tickets
 • 17 okt
  09.30 - 14.30
  tickets
 • 17 okt
  09.30 - 14.30
  tickets
 • 19 okt
  17.00 - 18.00
  tickets


Films     

Kom deze herfstvakantie naar Cinekid Festival, het grootste film- en mediafestival voor kinderen ter wereld!
 
Beleef, bekijk & verwonder je op Cinekid Festival! De hele herfstvakantie kun je de nieuwste films kijken op het grote doek en meedoen tijdens de film workshop.

Op donderdag 29 september wordt het hele programma bekendgemaakt en start de kaartverkoop.

 • Geen resultaten gevonden.

  Geen voorstellingen gevonden.


Voorstellingen     

Voorafgaand aan Van Hamelen & The Rats en na afloop van De hond die licht gaf kan je om 13.00 uur komen knutselen in de foyer. Gratis inloop.


KidsAtelier     

Binnenkort meer informatie!

 • Geen resultaten gevonden.

  Geen voorstellingen gevonden.


Workshops     

Binnenkort meer informatie!

 • Geen resultaten gevonden.

  Geen voorstellingen gevonden.


Kidslunch     

Psst… Hoe leuk is het om je bezoek aan de film, voorstelling of workshop te combineren met een gezellige lunch in Theatercafé Hopper?