Meer informatie bereikbaarheid De Lawei voor LTO Noord 

Parkeermogelijkheden

  • Overdekt parkeren in het centrum van Drachten kan in de parkeergarages aan het Raadhuisplein en het Van Knobelsdorffplein. Het parkeren in de parkeergarages is gratis, gebruik daarom niet je bankpas bij het inrijden. Jullie ontvangen parkeerkaarten waarmee je de parkeergarage kunt uitrijden. Uitrijden kan 24/7. De parkeergarages zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 7.00 tot 18.00 uur. Op zon- en feestdagen zijn de parkeergarages voor bezoekers gesloten.
  • Op het Kiryat Onoplein hoef je niet te betalen, hier geldt de blauwe zone. Dit is het plein tussen De Lawei en de Albert Heijn in.
  • Voor de blauwe zones geldt dat je maximaal 3 uur mag parkeren op maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur op een deel van het Kiryat Onoplein. Op de rest van het plein geldt betaald parkeren (maximaal 1 uur).

Bij het Reidingplein (reidingweg parkeerzone) is het betaald parkeren van 9.00 tot 21.00 uur. Je kunt gratis parkeren op deze locaties:

  • De parkeerstroken langs de Leerlooiersstraat én het Moleneind NZ (bij Dunlop)
  • het parkeerterrein aan de Nachtegaalstraat
  • De Singel, de Oliemolenstraat, parkeerterrein VV Drachten en De Opgang

Voor de actuele parkeerinformatie verwijzen we je graag naar de website van de gemeente, klik hier.

Burgemeester Wuiteweg afgesloten
Sinds maandag 10 oktober wordt er door de gemeente Smallingerland aan de weg gewerkt. Dit kan voor verkeershinder zorgen op de Burgemeester Wuiteweg. We adviseren om gebruik te maken van de Gauke Boelensstraat. Kijk op de website www.werkzaamheden-wuiteweg.nl voor meer informatie.

Bekijk hieronder de verschillende looproutes. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om de gehele afbeelding te zien.