• Geen resultaten gevonden.

    Geen voorstellingen gevonden.

Wûnderlân

Wûnderlân is een hartverwarmende, fantasierijke, spannende, grappige en ontroerende voorstelling die eind december 2021 zelfs het ijzigste hart zal laten smelten.

Op 24 december, de dag dat Ellis 16 jaar wordt, volgt zij Het Witte Konijn door de spiegel heen en komt zo terecht in Wûnderlân. Daar ontmoet ze Rups, Lapjeskat, Hoedenmaker, Hartenkoningin, Witte Ridder en nog vele andere karakters die we kennen uit de wereldberoemde Alice in Wonderland-verhalen van Lewis Carroll. 

Iedereen is in voorbereiding op het 328e kerstdiner van het jaar, maar er hangt een donkere wolk boven Wûnderlân! De Zwarte Weduwe, de spin die door de Hartenkoningin als huisdier wordt gehouden, is ontsnapt uit haar kooi en wordt nu almaar groter en groter. De duisternis valt over Wûnderlân… Ellis is de enige die de donkere wolk kan verdrijven.

Alle sprookjesfiguren doen Ellis denken aan mensen die ze kent uit haar échte leven… En elke ontmoeting, hoe absurd en hilarisch ook, brengt haar verder in haar zoektocht naar zichzelf èn dichterbij de redding van Wûnderlân. 

Ontmoet de spetterende cast van Wûnderlân

Wûnderlân fotobord

Ga jij als Ellis of Het Witte Konijn op de foto? Deel je mooiste foto met ons! Gebruik de hashtag #wunderlan. 

Deze week staat het Wûnderlân fotobord bij de bibliotheek in Drachten. 

Een kijkje achter de schermen

De cast is druk aan het repeteren maar er wordt ondertussen ook gebouwd aan het decor en de prachtige kostuums worden gerealiseerd. Neem hier een kijkje wat er allemaal bij Wûnderlân gebeurd. 

Spiegeltje, spiegeltje..  


Ongelofelijk hoe iedereen tegenwoordig op hun spiegeltje zit terwijl er gerepeteerd moet worden! Wûnderlân wacht! Regisseur Paul heeft het er maar druk mee.. De cast is druk bezig met repeteren voor de kerstmusical. Vanaf 23 december te zien in de Lawei. Heb jij al kaartjes?  Koop ze hier!