theaterarrangementen

Schouwburg De Lawei is de plek bij uitstek om je zakelijke of privérelaties te trakteren op een onvergetelijke avond. We vinden het een uitdaging om samen met jou een geweldige dag en/of avond te organiseren voor je personeel, familie of vrienden. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw gezelschap is, wij zorgen ervoor dat de ruimte past qua sfeer en voorzieningen. Natuurlijk zorgen wij daarbij voor genoeg lekkere hapjes en drankjes.
     

We hebben fantastische ideeën voor je. Kies bijvoorbeeld een driegangendiner, gevolgd door een prachtige voorstelling. Of ga voor een echt Fries Noflik-arrangement. Daarbij krijg je een warm welkom met koffie of thee en bezoek je daarna een voorstelling. In de pauze of na afloop staat er een heerlijk hapje en drankje voor je klaar. Je kunt daarnaast kiezen voor een combinatie van diner, voorstelling en borrel. Er zijn allerlei mogelijkheden. 

Naast deze kleinschalige arrangementen denken we graag met je mee over een te gek themafeest of een ander volledig verzorgd theaterarrangement op maat.

enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee over de perfecte avond. Bekijk ook alvast de mooie voorstellingen en films die dit seizoen in De Lawei te zien zijn.