Noordelijk Film Festival

Het Noordelijk Film Festival is dit jaar wederom in De Lawei te vinden. Van 9 t/m 13 november is het zover: de 42e editie van het festival. Dit jaar met een focus op ‘Faces of the North’, want het noordelijke filmlandschap kent vele gezichten. Het festival is met circa 20 duizend bezoekers, geteld over vijf dagen, één van de grootste regionale filmfestivals van Nederland. De kaartverkoop is gestart.

Face The North!
Het festival onderscheidt zich van andere festivals met zijn unieke internationale en lokale Noordse Focus. Dit is een uitgebreide filmexpeditie door een breed Noord-Europa: van IJsland, via Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland tot aan de Scandinavische landen en de Baltische staten. Een sterke selectie van de nieuwste internationale speelfilms en documentaires uit deze grote noordelijke regio deelt het scherm met veelbelovende films uit eigen regio.

Maak jouw bezoek compleet
Tijdens je bezoek aan de film kan je heerlijk komen lunchen of dineren in Scandinavische stijl met onderstaande gerechten. Reserveer alvast jouw plekje in Theatercafe Hopper via 0512- 335 080 (vanaf 11.30u) of online Theatercafé Hopper

Lunchgerecht €8,50 
Tunnbröd met gerookte zalm

Plategerecht €17,50 
Gebrande gravad Lax, 
knolcrème, gegrilde wortel zeekraal en een mosterd-dille dressing

Hapje €7,00
5 Zweedse gehaktballetjes in roomsaus
Te bestellen van 11.30 - 17.30 uur en vanaf 20.00 uur. 

Borrelplank 
NFF borrelplank voor 2 personen incl drankjes €20,-
NFF borrelplank voor 1 persoon incl drankjes €10,- 

Twiljocht biertje 
Geniet van een heerlijk biertje, speciaal gebrouwen voor het Noordelijk Film Festival: Twiljocht. Het is een mooie amber met een fijne en stevige herfst smaak met gerste- en tarwemout, zoethout & kaneel. 

Het Noordelijk Film Festival programma in De Lawei: