Goed nieuws: het Noordelijk Film Festival is terug en zal een deel van de filmprogrammering tonen in De Lawei. Het thema dit jaar is: Different But Familiar. Het Noordelijk Film Festival biedt jou een reis in de wereld van films met een Noordse focus. Een reis zoals je die niet eerder hebt gemaakt, maar wel met de herkenbare festivalsfeer zoals je van het festival gewend bent.

Het Noordelijk Film Festival programma:

Vrijdag 12 november

10.30 uur // Wild Men
13.30 uur // The Spy
16.00 uur // Journey to Utopia
18.45 uur // Betrayed
21.30 uur // Tigers

Zaterdag 13 november

11.15 uur // Shade Grown Coffee
13.45 uur // The Blind Man Who Did Not Want to See Titanic
16.00 uur // Erna at War
19.00 uur // Alma
21.15 uur // Ninjababy

//

In de foyer van de kleine zaal is Kompost te zien voor of na de film

Kompost is een tijdelijke, experimentele vrijplaats voor beeldmakers en geluidskunstenaars in of uit Friesland. Vanuit de twee disciplines, beeld en geluid, worden voor elke editie twee makers uitgenodigd om een week lang samen te werken aan een audiovisuele productie. Een unieke locatie in Friesland is de setting voor elke residentie. Alle vier audiovisuele productie van vorig jaar, worden bij het Noordelijk Film Festival gebundeld gepresenteerd. 

Het werk van de volgende duo's wordt gepresenteerd: Wander Kars & Lotte Middendorp, Tristan Visser & Arnold Nouta, Maaike Schrikker & Jeroen van de Bovenkamp, Marcel Caron & Heleen Haijtema.

Kompost is een initiatief van Popfabryk en New Noardic Wave.

//

Pavel is helaas geannuleerd

Noordelijk Film Festival