blogs

Koninklijke Oosterhof Holman

Even geleden waren Koninklijke Oosterhof Holman bij ons in De Lawei voor hun bedrijfsfeest en 110-jarige jubileum. Wat een feest was het! Samen met o.a. Gebroeders Co, de band FloorJaxx, goochelaar Steven Kazan en de Kiddy Ride Police Patrol werd er tot laat in de avond gefeest. 

Het Noordelijk Mobiliteitscongres

Op 19 april was Het Noordelijk Mobiliteitscongres bij ons in De Lawei. VNO-NCW MKB Noord, Friesland Lease en Groningen Bereikbaar slaan de handen in één voor duurzaamheid. ‘’We leven in een tijd van transitie, waarbij duurzaamheid en mobiliteit belangrijke rollen spelen. Om de mobiliteit van onze toekomst vorm te geven is samenwerken tussen het bedrijfsleven en de overheid van groot belang.’’

Tijdens het congres werden de ontwikkelingen op deze gebieden besproken. Zo kwam ook de Hyperloop ter sprake en was deze te bewonderen. Een concept voor een vacuümtrein die in 2012 werd gepresenteerd door Elon Musk.

Inclusief ondernemen - Gemeente Smallingerland

Op 12 april had De Lawei in het kader van inclusiviteit de bijeenkomst Inclusief Ondernemen Je doet het niet voor de bühne van gemeente Smallingerland in huis. Verhalen uit de praktijk werden afgewisseld met praktische kennis en inzichten over inclusief ondernemen. Hoe krijgt onbekend talent een kans en hoe krijg je nieuwe waardevolle werknemers? was de hoofdvraag van de middag. Een verrassende, inspirerende en prikkelende bijeenkomst was het resultaat. Hieronder een aantal sfeerbeelden van Piet Douma.

Linda op Locatie in De Lawei

Op uitnodiging van Meet in Friesland, ging Linda op Locatie dit keer op Locatietour naar Het Andere Friesland, Zuidoost Friesland. Ze kwam daarbij langs bij ons in De Lawei.

Benieuwd wat kopjes koffie en oesterzwammen met elkaar te maken hebben? En naar alle mogelijkheden van ons gebouw? Bekijk onderstaande video!

Lees hier meer over in het artikel van Events.nl.

Coronaproof evenementen organiseren