theaterkijkers

Vind je het tof om naar het theater te gaan en zou je best meer voorstellingen willen zien?

Word dan Theaterkijker! Samen met andere jongeren (tussen de 15 en 25 jaar) bezoek je iedere maand een aantal toneelvoorstellingen in De Lawei. Na afloop horen we graag wat je ervan vond.

hoe werkt het?
Als Theaterkijker krijg je een vrijkaartje voor de voorstelling. In ruil daarvoor geef je ons feedback en vragen we je je mening te delen over de voorstelling en andere zaken. Rondom voorstellingen organiseren we vaak leuke activiteiten, bijvoorbeeld een nagesprek met een artiest of een workshop.

Meer informatie en aanmelden via theaterkijkers@lawei.nl

blijf op de hoogte

De theaterkijkers zijn te volgen via deze Instagram-pagina. Klik op like en blijf op de hoogte! 

Vind je het leuk om de reacties te lezen? Hieronder een greep uit de mooie reacties van de theaterkijkers op voorstellingen die ze meemaakten;

Orkater/De Nieuwkomers: Sir Duke - The Blackout van ’77

Ik vond de voorstelling van Orkater/De Nieuwkomers: Sir Duke – The Blackout van ’77 erg leuk. De combinatie van zingen dansen en het vertellen van het verhaal was goed op elkaar afgestemd. Het verhaal over Amina, discriminatie en racisme vond ik erg heftig. Daarentegen vind ik het goed dat deze maatschappelijke kwesties worden behandeld.
In het toneelstuk wisten ze een goed evenwicht tussen vrolijk en serieuze, verdrietige zaken te houden. – Sanne van der Hout (17 jaar)