De Lawei verwondertent op Simmerdeis

Zowel vrijdag als zaterdag, tijdens de latere uurtjes op de avond kun je in de Boogtent een gratis programma verwachten met een vleug electronic tunes, droge grappen, poëzie en improvisatie. Met Joost Oomen, Joshua Aaron en muzikanten, Mads Wittermans, Ernest Beuving en Op Sterk Water. Het zijn artiesten die komend seizoen in De Lawei een programma brengen, maar je nu alvast een voorproefje geven.

Vrijdag spelen Op Sterk Water, Joshua Aaron en Joost Oomen in de Verwondertent, het programma speelt tussen 22.00 en 24.00 uur. Op zaterdag spelen Ernest Beuving en Mads Wittermans, tussen 21.00 en 24.15 uur. Op het bord bij de Verwondertent staan de exacte speeltijden van de artiesten.

Speciale Simmerdeis kortingsactie!
Alle artiesten die te zien zijn in de Verwondertent staan komend theaterseizoen ook op de planken in Schouwburg De Lawei. Boek met de actiecode SIMMERDEIS voor deze artiesten op www.lawei.nl en ontvang 10% korting. Deze actie is alleen geldig gedurende Simmerdeis van 23 t/m 25 juni 2023. Maximaal 4 kaarten per boeking.