Anne Terpstra

jouw kerst in De Lawei?

Een kerstborrel of diner is de ideale gelegenheid om samen met je collega’s, familie of andere (zaken)relaties de start van de kerstperiode te vieren. Misschien wel belangrijker dan ooit dit jaar. We helpen je graag met de organisatie van jouw kerstevenement in De Lawei. 

We organiseren een sfeervolle en originele kerstborrel, diner of ontbijt bij ons in de schouwburg. Neem vrijblijvend contact op via evenementen@lawei.nl om je ideeën te bespreken of reserveer nu alvast jouw datum. Wij denken graag met je mee. Organiseer je je borrel of diner tussen 13 en 26 december? Dan kan je met een grote groep je kerstevenement vieren in de kleine zaal. Uiteraard zoeken we voor elke groepsgrootte een passende locatie bij ons in het gebouw.

Op het gebied van horeca is De Lawei helemaal zelfvoorzienend. Daardoor kunnen we garanderen dat je bij ons alleen de beste kwaliteit krijgt. Wij regelen verse voeding en zorgen voor een mooie, verzorgde presentatie tijdens jouw kerstevenement. Bekijk hier onze keuzes wat betreft het eten en drinken.

Jouw evenement wordt compleet op maat georganiseerd met vele mogelijkheden:

✔ Borrel, ontbijt, diner of kom met je eigen idee

✔ Kleine of grote groepen 

✔ Zakelijk of privé 

✔ Uniek en theatraal evenement

✔ Compleet ingerichte locatie van licht, geluid tot kerstdecoratie 

✔ Persoonlijk contact


Na de kerst een borrel of diner organiseren? Het nieuwe jaar kan ook bij ons gevierd worden!

Reserveer nu alvast je datum voor jouw kerstevenement. We zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via 0512-335033 of mail naar evenementen@lawei.nl.