nieuws

Nieuws

Iedere laatste zondag van de maand live muziek in Hopper

Iedere laatste zondag van de maand t/m mei kun je komen genieten van live muziek. Van jong talent tot een swingende dansmiddag, van jazz tot blues; het komt allemaal voorbij. Kom je ook swingen? Gratis toegang!

lees verder
Nieuws

Elly van der Goot nieuwe directeur Schouwburg De Lawei

Elly van der Goot is per 1 maart 2023 benoemd als nieuwe directeur-bestuurder van Schouwburg De Lawei. Zij wordt daarmee de opvolger van Stef Avezaat. Hij is sinds 2003 directeur-bestuurder van het theater in Drachten en vertrekt vanwege het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd. Met Elly van der Goot krijgt de Lawei een directeur-bestuurder met een bewezen trackrecord als leidinggevende en toezichthouder in de culturele sector en de vrijetijdseconomie.

lees verder
Nieuws

MVO verklaring Green Key

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.

De Lawei is zich bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij. Hierin willen we zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doen wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten.

lees verder