Oerdegelijke blues door The Bluesdiggers op 5 november in Hopper

Op zondag 5 november staat de band The Bluesdiggers in theatercafé Hopper en kun je komen genieten van de oerdegelijke blues muziek die zij spelen. The Bluesdiggers is opgericht begin 2015 en bestaat dus al meer dan 8 jaar. Maar eigenlijk spelen deze muzikanten al ruim 40 jaar in diverse samenstellingen samen. En dat is te merken. Een oerdegelijke bluesformatie die uitstraalt dat ze er plezier in hebben. Als Bluesdiggers laten ze met hun eigen composities horen waar hun inspiratiebronnen liggen. Maar daarnaast spelen ze ook bekende nummers van de oude meesters.

Tot en met april is er iedere eerste zondag van de maand livemuziek in Hopper. De agenda is gevuld met een heerlijk divers programma. De toegang is gratis (behalve tijdens het nieuwjaarsfeest). 

ZO 03 DEC | 16.00 - 19.00 uur
STRAK!
STRAK! is een zeskoppige, super gemotiveerde en energievolle liveband! Het repertoire bestaat uit hedendaagse hits, maar zeker ook de bekende knallers van de afgelopen decennia. Van heerlijke Nederlandse meezingers naar dampende rock en swingende pop en disco. Hierbij staan entertainment, enthousiasme, interactie, energie en kwaliteit centraal. En niet te vergeten veel meerstemmige zang.

 

ZA 06 JAN
Nieuwjaarsfeest
Start het nieuwe jaar goed en kom op 6 januari 2024 naar het Nieuwjaarsfeest van Smallingerland! Deze editie zal swingen, spetteren en klinken als nooit tevoren. Tijdens het feest kun je dansen, kletsen, zingen, spelen, feesten en oude en nieuwe bekenden ontmoeten. Vergeet ook niet om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen! Geniet van heerlijke oliebollen, bubbels en een spectaculair programma vol verrassingen en feestelijke activiteiten. Mis dit feest niet en kom samen met vrienden en familie het nieuwe jaar feestelijk inluiden! In Hopper zal er livemuziek zijn. Voor het nieuwjaarsfeest kun je begin december een kaartje kopen. 

 

ZO 04 FEB | 16.00 - 19.00 uur
GUGGENHEIMER
GUGGENHEIMER beschrijft zichzelf als eigenzinnig, verrassend en origineel. Recht-door-zee en uit het hart. Guggenheimer is luisteren, wegdromen en wakker worden. Guggenheimer speelt Nederpop van Friese bodem.


Bekijk de agenda van livemuziek in Hopper hier.